Koncerti u Zagrebu i Ljubljani

Zagrebački ‘Overpower’ predgrupa britanskom metal bendu ‘Bullet For My Valentine’

P. N.

Overpower

Overpower

Četvorka Overpower svoju glazbu opisuju kao vratobolno-poskočni metal, a kao svoje uzore navode grupe Metallica, Iron Maiden, Pantera, Slayer, Down, Sepultura. 2014. godine su objavili svoj album prvijenac “Greatness Within”Zagrebačka metal grupa Overpower odabrana je da nastupi kao predgrupa britanskim metal velikanima Bullet For My Valentine na njihovim koncertima 01. travnja u ljubljanskoj dvorani Kino Šiška i 02. travnja u zagrebačkom Boogaloou.


Četvorka Overpower svoju glazbu opisuju kao vratobolno-poskočni metal, a kao svoje uzore navode grupe Metallica, Iron Maiden, Pantera, Slayer, Down, Sepultura. 2014. godine su objavili svoj album prvijenac “Greatness Within”. Od tada do danas su prosvirali većinu klubova u Hrvatskoj kao i u susjednim državama. Trenutno završavaju materijal za novi album koji dio materijala sviraju već neko vrijeme uživo.


Bullet for my Valentine, metal grupa,


Bullet for my Valentine, metal grupa,

 


Svjetski poznati metalcore sastav Bullet For My Valentine osnovani su 1998. godine  u gradiću Bridgent u Walesu i nastupit će po prvi put u Hrvatskoj. Svoj prvi album “The Poison” su objavili 2005. Od tada su odsvirali koncerte/turneje po cijelom svijetu i objavili još pet studijskih albuma od kojih je poslednji “Gravity” objavljen za Spinefarm prošle godine i promoviraju ga na ovoj turneji.


Bullet For My Valentine dobitinici su i mnogih nagrada za najbolji novi bend (Welsh Music Award), najbolji britanski bend (Metal Hammer), najbolji bend godine tri godine zaredom, najbolji singlovi (Kerrang!)…


Čak i heroji koji su ih inspirirali, bendovi kao što su Iron Maiden i Metallica, osobno su odabrali Bullet For My Valentine kao svoje goste na njihovim turnejama.


Na izričit zahtjev benda su za ovu turneju odabrane manje dvorane kao intiman koncertni prostor na kome će najposvećeniji fanovi imati šansu da zajedno sa bendom kreiraju nezaboravnu atmosferu, te ukoliko koncert bude rasprodan, a sve ide u prilog tome, se koncert neće premještati u veću dvoranu niti dodavati novi datum! Zato požurite po svoje ulaznice!


Početak koncerta je najavljen za 19:30 sati a ulaznice se mogu kupiti po cijeni od 210 kn na slijedećim mjestima:  Boogaloo (10 – 16 sati) – Ulica garda Vukovara 68 (ulaz iz Ivana Lučića), Dirty Old Shop – Tratinska 18, Octopus Piercing & Tatto Shop – Gundulićeva 31, Rockmark – Berislavićeva 13, Kloto – Masarykova 14, Valhalla Beer Bar – Radićeva 25, Dallas Music Shop Rijeka – Splitska 2a, Eventim – www.eventim.hr. Na dan koncerta će ulaznice koštati 250 kn.


Akreditacije i infoormacije mogu se dobiti na mail adresi [email protected].