Snimanje među relikvijama prošlih vremena

ZABRANJENO PUŠENJE Snimljen novi video spot za singl “Ispod radara”

P. N.

Zabranjeno pušenje / Foto Jasmin Jatić

Zabranjeno pušenje / Foto Jasmin Jatić

U spotu se pojavljuju glumica i TV voditeljica Ivona Baković, te Siniša Udovičić, glumac Narodnog pozorišta u Tuzli

Legendarno Zabranjeno pušenje ovog je vikenda završilo snimanje videospota za aktualni singl “Ispod radara“. Smjestili su se na malu pozornicu lokalnog puba, okruženi relikvijama prošlih vremena, dok ispred njih pleše naizgled sretan zaljubljeni par. To je samo jedna od scena novog video uratka u kojem se, osim članova Zabranjenog pušenja, pojavljuju glumica i TV voditeljica Ivona Baković, te Siniša Udovičić, glumac Narodnog pozorišta u Tuzli. 
 Prezadovoljan sam glumcima, rekao bih, kao drug Stari, da narod koji ima ovakvu omladinu, ne treba strahovati za svoju budućnost, u svom stilu kaže Sejo Sexon i dodaje da je priča u spotu holivudska, dok je glavni junak prepoznatljivi lik s naših prostora,  jedan od onih za koje “sem alkohola, ništa ne postoji”. 
Spot za pjesmu „Ispod radara“ treći je video s dvostrukog albuma „Karamba!“, objavljenog u lipnju ove godine, s kojega su već objavljeni spotovi za pjesme „Korona hit pozitivan“ i „Ekrem“.

Sinopsis, scenarij i režiju potpisuje redatelj Jasmin Jatić, dok su se iza kamera našli Joshua Cubas, Mario Stjepić i Almedin Mešić.