»A good actor«

Kreativna suradnja iznjedrila video za Wedding2Book i autorsku pjesmu Ivanke i Mrleta

Ivana Kocijan

Damir Martinović Mrle i Ivanka Mazurkijević

Damir Martinović Mrle i Ivanka Mazurkijević

Iako im je ovogodišnje poslovanje i dalje neizvjesno, odlučili su realizirati projekt koji će trajno povezati sve relevantne, uglavnom riječke dobavljače i zanimljivom pričom osvojiti mladence, ali i širu publiku.U produkciji riječke agencije za organizaciju vjenčanja Wedding2Book snimljen je videospot autorske pjesme Damira Martinovića Mrleta i Ivanke vankapod nazivom »A good actor« s novog albuma »Sailor« njihove grupe Mr.Lee & IvaneSky. Spot je nastao u sklopu snimanja promocijskog videa za Wedding2Book.


– Iako djelujemo kao agencija za organizaciju vjenčanja Wedding2book, u ovom slučaju našli smo se u ulozi produkcije, a art director bio je Saša Hess, renomirano ime slovenske kulturne scene.


Za lokaciju snimanja odabrali smo Villu San Canziani u Bujama, Mrle i mladoženja, odnosno perspektivni mladi glumac Deni Sanković, bili su odjeveni u Fidelio odijela iz Gentlemen’s shopa, vjenčanica je bila iz Envy rooma, sinkroplivačice došle su iz riječkog Kluba sinkroniziranog plivanja Primorje Aqua Maris, za dekoraciju se pobrinula tvrtka Showroom design and events.
Za make up bila je zadužena Iva Berišić, dok se za frizuru pobrinula Karla Benić iz 4look Academy, otkrili su iz agencije Wedding2book.


Članice riječkog Kluba sinkroniziranog plivanja Primorje Aqua Maris

Članice riječkog Kluba sinkroniziranog plivanja Primorje Aqua Maris


Podsjećaju i kako svijet vjenčanja, unatoč mjerama popuštanja nakon pandemije, u ovoj sezoni nije ni približno sličan planiranom ili uobičajenom. Iako im je ovogodišnje poslovanje i dalje neizvjesno, odlučili su realizirati projekt koji će trajno povezati sve relevantne, uglavnom riječke dobavljače i zanimljivom pričom osvojiti mladence, ali i širu publiku.


– Promocija vjenčanja na hrvatskom tržištu trebala bi biti predmet interesa različitih djelatnosti jer su vjenčanja sastavni dio turističke ponude, a naša se zemlja nameće kao idealna romantična destinacija.


Promotivni video vjenčanja koji će svim formama odskočiti od uobičajenih prezentacija ponuda, bit će prikazan na sajmovima, a fotografije u tiskanim medijima te putem društvenih mreža.


Osim promocije vjenčanja, jamčimo kako videospot za pjesmu »A good actor« nikoga neće ostaviti ravnodušnim, pogotovo jer autore lako ne pronalazimo u kontekstu vjenčanja, poručili su iz kreativne ekipe koja stoji iza videa.