"Kilometri ljubavi"

Uspjeh preko noći: Duet Ivana Zaka i Bobana Rajovića prvi na YouTube trendingu

P. N.

Ivan Zak i Boban Rajović

Ivan Zak i Boban Rajović

Kad mi je Zak ponudio ovu pjesmu nisam dvojio ni trenutka trebamo li je snimiti. Publika je to prepoznala, a ja samo mogu reći još jednom velika hvala i vidimo se opet uskoro u Areni Zagreb, poručuje Boban Rajović

U samo nešto više od 24 sata pjevači Ivan Zak i Boban Rajović mogu se pohvaliti doista velikim uspjehom. Njihova pjesma “Kilometri ljubavi” postao je prvi video u općem trendingu za Hrvatsku na svjetskoj platformi YouTube. Uspjeh je tim veći jer se na taj poredak ne može utjecati, ne može se nikome platiti, a brojke su brojke – neumoljive i točne.Pop pjevač Ivan Zak tako je postao jedini hrvatski glazbenik koji se nalazi među prvih deset mjesta na općem trendingu koji obuhvaća sve nove videosadržaje. Njegova pjesma je prva, a iza njega je kolegica Jelena Rozga tek na 12. mjestu.
– Malo je reći da sam jako zahvalan publici koja je u samo jednom danu toliko proširila ovaj videospot da nema tko ga nije poslušao. Dobivamo sjajne povratne informacije iz cijele Hrvatske i regije, a ovo nam je samo vjetar u leđa da budemo još bolji, istaknuo je zadovoljno Ivan.
Njegov kolega Boban Rajović od početka je, kaže, bio uvjeren u veliki uspjeh ove pjesme, a njegov instinkt se i ovoga puta pokazao točnim.
– Kad sam kao relativno nepoznat pjevač u hrvatskom medijskom prostoru 2016. godine odlučio organizirati koncerte u splitskoj i zagrebačkoj Areni, slali su mi poruke da sam lud. Kad sam rasprodao obje dvorane praktički bez reklame, nitko se više nije javljao. Takav je život, sve je to škola. Zato, kad mi je Zak ponudio ovu pjesmu nisam dvojio ni trenutka trebamo li je snimiti. Publika je to prepoznala, a ja samo mogu reći još jednom velika hvala i vidimo se opet uskoro u Areni Zagreb, poručuje Boban Rajović.


Ivan Zak i Boban Rajović

Ivan Zak i Boban Rajović