Bili su nerazdvojni

Urban pokrenuo potragu za najboljim prijateljem iz djetinjstva: ‘Zna li netko Slobodana sa slike?’

P. N.

Foto Srecko NIketic PIXSELL / Facebook

Foto Srecko NIketic PIXSELL / Facebook

Prije puno godina, stjecajem okolnosti, izgubio sam sve kontakte s najboljim prijateljem iz djetinjstva. Ostalo je nešto slika i puno uspomena, napisao je popularni glazbenikPopularni glazbenik Damir Urban objavio je na svojem Facebooku post koji je izazvao golemo zanimanje. Odlučio je, naime, putem ove društvene mreže potražiti svojeg prijatelja iz djetinjstva.


“Prije puno godina, stjecajem okolnosti, izgubio sam sve kontakte s najboljim prijateljem iz djetinjstva. Ostalo je nešto slika i puno uspomena: prvi kompjuter koji sam vidio je njegov zx spectrume, upoznali smo se u trećem razredu škole Josip Brusić (danas, Brajda) kad je u Rijeku doselio iz Sente, proveli dane i dane viseći jedan kod drugoga, on mi je otkrio Parafe i zarazio me njima…


Ali, da se ovo ne bi pretvorilo u “spomenar”, zamolio bih vas da ako netko zna Slobodana Stevanova sa slike, nešto o njemu ili neki njegov kontakt, javite, please. Hvala vam!”, objavio je Urban.
U akciju su se uključili i brojni Urbanovi obožavatelji, čak i do te mjere da neki nude i nagradu za pronalazak prijatelja iz djetinjstva. Riječki glazbenik još nije objavio je li “potraga” – uspjela.