Crnogorski pjevač na Ljetnoj

TREĆA SREĆA Ćetković darovao Opatiji Valentinovo u kolovozu

Aleksandra Kućel Ilić

Snimio Damir ŠKOMRLJ

Snimio Damir ŠKOMRLJ

Odlično raspoloženi Ćetković, koji je pohvalio i opatijski teatar na otvorenome i mnogobrojnu publiku, jasno je pokazao zbog čega spada u kategoriju onih umjetnika s prostora regije čiji se koncerti očekuju s nestrpljenjem, a ulaznice brzo »planu«OPATIJA  Treća – sreća danas na Ljetnoj pozornici u Opatiji gdje je treći put u životu nastupio poznati crnogorski pjevač i kantautor Sergej Ćetković.


Nakon što mu je koncem srpnja olujno nevrijeme prekinulo nastup, vremenska prognoza je danas, unatoč oblacima i popodnevnoj kiši, ipak bila povoljnija pa je druženje komunikativnog izvođača i publike u kojoj su prevladavale žene, ali je došlo i puno parova, bilo nesmetano i puno emocija.


Snimio Damir ŠKOMRLJ


Snimio Damir ŠKOMRLJ

Odlično raspoloženi Ćetković koji je pohvalio i opatijski teatar na otvorenome i mnogobrojnu publiku, jasno je pokazao zbog čega spada u kategoriju onih umjetnika s prostora regije čiji se koncerti očekuju s nestrpljenjem, a ulaznice brzo »planu«.


U intimnom ambijentu opatijske pozornice, Ćetkovićevi fanovi su oduševljeno krenuli u glazbeno putovanje kroz njegovu uspješnu karijeru.Uz ljubavne pjesme u kojima su se mnogi mogli prepoznati, darovao je Opatiji Valentinovo u kolovozu. Dok je elegantni, stasiti pjevač svojom pojavom, glasom i prenošenjem emocija šarmirao dame, baš kao što je to i najavio, priredio je svima koji su ga došli poslušati ljubavnu glazbenu bajku karakterističnu za njegov prepoznatljiv izričaj, uz pregled starijih i novijih hitova.


Uz ostale uspješnice, pred opatijskom publikom se predstavio uz repertoar kojega su činile uglavnom romantične balade, a među njima i najnovija pjesma »Ljubav« koju je ocijenio »svojom dosad najboljom pjesmom«.


Nakon tri rasprodana koncerta u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu krajem prošle godine, uz opatijski je koncert Sergej Ćetković nastavio ljetnu turneju po hrvatskoj obali.