Distune Promotion

Stephany Stefan u subotu u Filodrammatici promovira album prvijenac

Portal Novilist.hr

Foto Renato Buic

Foto Renato Buic

Koncertnu promociju obogatiti će i gostujući glazbenici - saksofonist Benjamin Lamza i Lovro Mitih na pratećem vokalu, te perkusijski ansambl Vibrica iz Zagreba. Večer otvara domaća etno atrakcija Če Bo Bo Če Na NaRIJEKA Koncertna promocija albuma “Iridescent” mlade riječke umjetnice Stephany Stefan bit će održana u subotu, 9. ožujka od 20 sati u velikoj dvorani Filodrammatice u Rijeci. 


“Iridescent”, dugočekivani je konceptualni album koji kroz 12 pjesma razmatra čovjeka kao fizičko, emotivno i spiritualno biće te se tematski dotiče svega sto čovjeka zaokuplja na ta tri nivoa: od njegovog psihofizičkog zdravlja, odnosa sa drugim ljudima, stanja u svijetu te kolektivne svijesti, pa sve do sagledavanja šire slike.


Koncertnu promociju obogatiti će i gostujući glazbenici – saksofonist Benjamin Lamza i Lovro Mitih na pratećem vokalu, te perkusijski ansambl Vibrica iz Zagreba. Večer otvara domaća etno atrakcija Če Bo Bo Če Na Na. Prateći bend Stephany Stefan čine: Goran Pleić – bubnjevi, Vedran Mijić – bass, Igor Musulin – gitara i Dorian Cuculić – klavijature.
Stephany Stefan je multi disciplinarna umjetnica iz Rijeke koja se osim glazbe bavi fotografijom i kombinira kazališne, plesne i cirkuske vještine. Na svojim nastupima spaja navedene grane umjetnosti u jednu cjelinu, izvodeći autorsku glazbu u pratnji benda. Svoju glazbu ne žanrira već ju naziva multižanrovskom.


Početkom 2017. Stephany izdaje svoj prvi EP pod nazivom “Clouds” koji je i popraćen video spotom za istoimeni singl. Uz nekolicinu zapaženih svirki u Rijeci te na festivalima ReArt u Osijeku i Velvet festivalu na Puntu, Stephany paralelno stvara nove pjesme. Lanjskim singlom “Binary Philosophy” najavljuje svoj album prvijenac.


Ulaznice po cijeni od 30 kuna u pretprodaji moguće je kupiti u Dallas Music Shopu u Rijeci te putem sustava Entrio. Na dan koncerta ulaznica će iznositi 45 kuna. Vrata se otvaraju u 20 sati, pola sata kasnije nastupa Če Bo Bo Če Na Na, dok će se Stephany Stefan na pozornicu popeti u 21.15 sati, najavljuju u Distune Promotionu.


Koncert Stephany Stefan je u dio programa pod nazivo​m Let’s Talk About Music.


Let’s Talk About Music novi je edukativno-koncertni program Distune promotiona koji u svojoj prvoj epizodi ima za cilj potaknuti i privući na veći angažman zainteresirane u glazbenoj kulturi. Kroz četiri modula polaznici će dobiti osnove organiziranja, promocije, dizajna i tehničke produkcije, ali i koncertne nastupe novih snaga koji će tako i sami postati sudionici cjelokupnog programa.