Riječka umjetnica

Stephany Stefan u Filodrammatici promovira album “Iridescent”

Portal Novilist.hr

Foto Josip Sore

Foto Josip Sore

Osim glazbe Stephany Stefan bavi se fotografijom i kombinira kazališne, plesne i cirkuske vještine. Na svojim nastupima spaja navedene grane umjetnosti u jednu cjelinu, izvodeći autorsku glazbu u pratnji bendaRIJEKA Multidisciplinarna umjetnica iz Rijeke Stephany Stefan u subotu, 9. ožujka, u 20 sati u velikoj dvorani Filodrammatice održat će koncertnu promociju albuma “Iridescent”. 


Osim glazbe Stephany Stefan bavi se fotografijom i kombinira kazališne, plesne i cirkuske vještine.


Na svojim nastupima spaja navedene grane umjetnosti u jednu cjelinu, izvodeći autorsku glazbu u pratnji benda.
Svoju glazbu ne žanrira već ju naziva multižanrovskom.


Početkom 2017. Stephany izdaje svoj prvi EP pod nazivom “Clouds” koji je i popraćen video spotom za istoimeni singl.


Uz nekolicinu zapaženih svirki u Rijeci te na festivalima ReArt u Osijeku i Velvet festivalu na Puntu, Stephany paralelno stvara nove pjesme. Lanjskim singlom “Binary Philosophy” ujedno je i najava albuma prvijenca koji će izaći u veljači ove godine.


Prateći bend čine: Goran Pleić – bubnjevi, Vedran Mijić – bass, Igor Musulin – gitara i Dorian Cuculić – klavijature.


Ulaznice se prodaju po 30 kuna u pretprodaji, a stajat će 45 kuna  na dan koncerta. Broj ulaznica ograničen je na 150, a mogu se kupiti na pretprodajnim mjestima u Dallas Music Shopu Rijeka, Croatia Recordsu te online putem sustava Entrio OVDJE.


Koncert Stephany Stefan dio je programa pod nazivom Let’s Talk About Music.


Riječ je o novom edukativno-koncertnom programu Distune promotiona koji u svojoj prvoj epizodi ima za cilj potaknuti i privući na veći angažman zainteresirane u glazbenoj kulturi.


Kroz četiri modula polaznici će dobiti osnove organiziranja, promocije, dizajna i tehničke produkcije, ali i koncertne nastupe novih snaga koji će tako i sami postati sudionici cjelokupnog programa.