Ljeto na Gradini

SPEKTAKL ZA PAMĆENJE Vanna rasplesala publiku na Trsatu

Vanna uvijek rado viđena i slušana u Rijeci / Snimio Damir ŠKOMRLJ

Vanna uvijek rado viđena i slušana u Rijeci / Snimio Damir ŠKOMRLJ

Trsatska pozornica poslužila je kao mjesto svojevrsna premijera novog albuma »Izmiješane boje« koji je izašao u prodaju prije nešto više od dva tjednaRIJEKA  Hrvatska kantautorica i pjevačica koju mnogi s razlogom nazivaju glazbenom divom nastupila je na Trsatskoj Gradini i oduševila riječku publiku ljetnim spektaklom.


U sklopu Ljeta na Gradini Vanna je održala jedan od zasigurno najiščekivanijih koncerata ove ljetne manifestacije.


 
Vanna na Trsatu / Snimio Damir ŠKOMRLJ


Vanna na Trsatu / Snimio Damir ŠKOMRLJ


 


Publici je postala poznata još devedesetih godina kada je sa sastavom ET nizala dance hitove, a u svojoj bogatoj karijeri može se pohvaliti i mnogim nagradama od kojih su zasigurno najvrjedniji njezini Porini.


Snimio Damir ŠKOMRLJ


Snimio Damir ŠKOMRLJ


 


Osim starih hitova, obožavatelji na Gradini su čuli i nove uspješnice s albuma »Izmiješane boje«. Na albumu se nalaze uglavnom Vannine autorske pjesme, a trsatska pozornica poslužila joj je kao svojevrsna premijera s obzirom da je album izašao u prodaju prije nešto više od dva tjedna.


Balade »Izmiješane boje« i »Najbolji ljudi«, kao i plesni singl »Kad smo se voljeli« prikazuju neki novi stil na novom albumu popularne pjevačice koji se ističe raznovrsnim melodijama i žanrovima.


Svojim moćnim i specifičnim glasom otvorila je koncert pjesmom »Tragom tvojih tragova« kojega je prije dvije godine snimila s pjevačicom Zsa Zsom, a zatim je energično krenula i u izvedbu starijih hitova.


 


Vanna na Trsatu / Snimio Damir ŠKOMRLJ


Vanna na Trsatu / Snimio Damir ŠKOMRLJ


 


– Ovo je najljepši prizor, najljepša pozornica. Ne mogu vjerovati da je prošlo toliko godina od zadnjeg koncerta ovdje, rekla je Vanna nakon čega je zahuktala atmosferu pjesmom »Ja imam snage za to«.I ovoga puta uspjela je oduševiti svoje obožavatelje live nastupom na, kako je ona sama naglasila, idealnoj pozornici za ljetni koncert.


Na Gradini je ova pjevačica već nastupila 2012. godine, a nekoliko stotina obožavatelja okupilo se i ovoga puta kako bi uživali u njezinim novim pjesmama i starim hitovima u predivnoj atmosferi s pogledom na Kvarner.