Pjeva o ljubavi

“Sjeti se”: nova moćna pjesma i video spot Damira Kedže

Portal Novi list

Foto Filip Gržinčić

Foto Filip Gržinčić

Video spot iznimne estetike, jednostavnosti i emocije ne propustite pogledati na CMC televiziji i Damir Kedžo YouTube kanalu“Prije radijske premijere rekao sam da imam tremu. To je osjećaj koji imam kad sam sretan i jedva čekam podijeliti tu sreću s publikom. Kada nešto na čemu smo radili tjednima postaje javno i vaše dragi moji ljudi.


Ovo je pjesma u kojoj prvi put surađujem sa Skansijem, prvi spot snimio sam s Filipom Gržinćićem i počašćen sam surađivati s toliko kreativnim i jednostavnim ljudima. Zahvalan sam svom bendu koji je “Sjeti se” snimao live u studiju, hvala Ivelja, Zvone, Klanfar i Basara, hvala mojoj Anji koja je pjevala back vokal”, poručio je Damir Kedžo prije nego pjesma zaplovi radijskim i televizijskim eterom.


“Sjeti se” je prva pjesma koju je za Damira Kedžu napisao Srđan Sekulović Skansi. Napisao je tekst , glazbu i aranžman i, kako su nam rekli u Kedžinom timu, svi su se u pjesmu zaljubili na prvu.
“Meni je taj prvi osjećaj kad čuješ pjesmu najvažniji . Ako se naježiš i pjesmu osjetiš to je to. Uživao sam u kreativnom procesu zadovoljan sam i znam da ćete voljeti “Sjeti se”. Posebne je atmosfere, pjeva o ljubavi i jedva čekam čuti kako je vi osjećate i pjevate“, kaže Damir Kedžo o svojoj novoj pjesmi.


Novi singl Damira Kedže “Sjeti se“ prikazuje nam Kedžinu emociju i pjevanje u jednom modernom i čvršćem, a jednako toplom i intimnom svjetlu. Pjesma ima jako lijepu, toplu i ugodnu atmosferu i kao stvorena je za dane blagdana, ljubavi i mira pred nama.


Autor pjesme Srđan Sekulović Skansi dodaje koliko je bilo izazovno snimati ovu pjesmu u vrijeme pandemije i mjera koje diktiraju nove uvjete rada:


“Jedna lijepa stvar koja mi se dogodila u ovom distopijskom vremenu je suradnja s Damirom Kedžom. Bilo je distanciranja, maski, dezinficijensa ali na kraju smo dobili intimnu pjesmu na koju sam ponosan i koja evocira uspomenu na neka naivna vremena”


Poseban spot koji Kedžu prikazuje u sasvim novom svjetlu potpisuje Filip Gržinčić.


Video spot potpisuje iznimno talentirani Filip Gržinčić za Gržinčić Creative Visuals tim. Redatelj koji nam je pokazao Damira u jednom novom, jednostavnom, ali duboko emocionalnom svjetlu. Video spot iznimne estetike, jednostavnosti i emocije koja je toliko duboko prikazana kroz brojne detalje, jedan je od najboljih Damirovih spotova do sada snimljenih.


“Za ovaj spot smo odabrali eksperimentiranje s različitim setupovima u našem studiju kako bi emotivnu stranu pjesme dočarali prekrasnim portretnim kadrovima Damira i Leone, ali je u svemu prožeta i priča o prošlosti odnosa dvoje ljudi. Za Kedžu već otprije znam da je jako emotivan u svojim izvedbama tako da sam jedva čekao da ove ideje pretvorimo u zbilju i jako mi je drago da je ova naša prva suradnja konačno i ostvarena”, zadovoljno kaže Filip Gržinčić.


Uz Damira u spotu se pojavljuje Leona Udović , djevojka savršene prirodne ljepote, koja dolazi iz Riječke N model agencije,. Za predivne komade nakita koje nose Leona i Damir zadužen je tim Dominik zlatarnica i srebrnarnica čije je Damir zaštitno lice. i koji imaju najljepše poklone i popuste za predstojeće blagdane.


Zahvaljujemo Ivi iz IB beauty studija što je uvijek na svakom našem setu i svih svojom šminkom uljepšava. Veliko hvala Doris iz frizerskog salona ARS koja je pazila da je “svaka dlaka na svojem mjestu “ i svima uredila frizure.