Centar Zamet

SDP Riječankama za Osmi mart poklanja koncert Saše Lozara: ‘Očekujem raspjevanu publiku’

Ivana Kocijan

Photo: Damir Spehar/PIXSELL

Photo: Damir Spehar/PIXSELL

 Moj prvi veliki koncert u Rijeci će biti poseban! Moj band i ja vas čekamo, poručio je Lozar Riječki SDP i ove godine tradicionalno svojim sugrađankama poklanja koncert na Međunarodni dan žena. I ove godine koncert će biti održan u Centru Zamet gdje će u petak 8. ožujka Riječanke moći uživati u nastupu zagrebačkog pjevača Saše Lozara.


– Moj prvi veliki koncert u Rijeci će biti poseban! Moj band i ja vas čekamo, poručio je na Lozar na Facebooku.


Besplatne ulaznice za koncert dijelit će se 6. i 7. ožujka u 11 sati na riječkom Korzu. Pjevaču i radijskom voditelju bit će to prvi veliki samostalni nastup u Rijeci i jedva ga čeka.
– Nakon što je u zagrebačkom Saxu nedavno bilo ludo, očekujem jednako raspjevanu publiku i na Kvarneru. »Tajno«, »Da«, »Nemoćan pred njom«, »Za nas dvoje« i »365« su naravno na repertoaru, ali i neke meni drage pjesme Georgea Michaela, Stevieja Wondera, Queena kao i Dine Dvornika, Letu Štuke itd. Ulaz je besplatan što znači da očekujem puno žena, djevojaka da zajedno plešemo i pjevamo. I dečki su naravno dobrodošli da sa svojim ženama proslave njihov dan, za Narodni radio izjavio je Lozar.


Prošle godine na Međunarodni dan žena u Rijeci je nastupila mlada osječka kantautorica Mia Dimšić, a prije nje na osmomartovskim koncertima nastupili su i riječka grupa E.N.I., Damir Kedžo, Josipa Lisac, Massimo, Neno Belan i Fiumens…