Nastup u Dvorani mladosti

RUNDA 44 Vječni hitovi Parnog valjka oduševili riječku publiku

Sandy Uran

Aki Rahimovski i obožavateljice / Snimio Roni BRMALJ

Aki Rahimovski i obožavateljice / Snimio Roni BRMALJ

Dupkom puna Dvorana mladosti svoje je glazbene ljubimce aplauzom pozvala da započnu koncert. Mnogobrojna publika je uživala u koncertu koji će još dugo pamtiti. Plesali su i pjevali svi, oni mladi i oni nešto stariji, na radost pjevača Akija Rahimovskog i njegove ekipeRIJEKA U sklopu velike svjetske turneje Runda 44 kojom obilježava 44 godine rada i predstavlja novi nosač zvuka “Vrijeme”, danas je u Rijeci nastupila popularna zagrebačka grupa Parni valjak.


Snimio Roni BRMALJ


Snimio Roni BRMALJ 
Dupkom puna Dvorana mladosti svoje je glazbene ljubimce aplauzom pozvala da započnu koncert. Uz izvrsnu grafičku scenografiju na videozidu i uz poznate hitove kao sto su: “Ljubavna”, “Sjeti se”, “Prolazi sve, zar ne?”, “Mijenjam se”, “Zastave”, “Dođi”, “Lutka za bal” i mnoge druge, mnogobrojna publika je uživala u koncertu koji će još dugo pamtiti.Plesali su i pjevali svi, oni mladi i oni nešto stariji, na radost pjevača Akija Rahimovskog i njegove ekipe.


Poznata grupa u Rijeci je zadnji put nastupila prije nešto manje od dvije godine, a sudeći po izvrsnoj posjećenosti i odličnoj atmosferi u Dvorani mladosti, publika je Parni valjak jedva čekala ponovo vidjeti i poslušati.


Više moćete pročitati u tiskanom izdanju Novog lista u subotu!