Novinarska glazbena nagrada

ROCK&OFF Slavili Jonathan, Urban & 4 i The Siids

Ivana Kocijan

Snimio Davor KOVAČEVIĆ

Snimio Davor KOVAČEVIĆ

Riječka grupa Jonathan slavila je u "kraljevskoj" kategoriji Koncertni izvođač godine u kojoj je nagrađena i prošle godineZAGREB  Zagrebačka Tvornica kulture ugostila je drugo izdanje nezavisne novinarske glazbene nagrade Rock&Off.


Riječka grupa Jonathan slavila je u “kraljevskoj” kategoriji Koncertni izvođač godine u kojoj je nagrađena i prošle godine. 


Pjesma godine je “Iskra” Urbana & 4. Damir Urban nije mogao nazočiti dodjeli, ali je na nagradi zahvalio videoporukom. U njegovo ime nagradu je preuzela zvijezda spota za “Iskru” Jana Sienna Mikić.
U Rijeku ide još jedna nagrada – dvojac The Siids najbolji je u kategoriji Electro&Off.


Album godine je “Dangerous Waters” J.R.-a Augusta koji je osvojio još dva priznanja te je bio najvećim dobitnikom večeri. Slavio je i u kategoriji Veliki prasak godine, a proglašen je i Rock&Off izvođačem godine. 


August / Snimio Davor KOVAČEVIĆ


August / Snimio Davor KOVAČEVIĆU kategoriji Pop&Off slavila je Irena Žilić, dok je u Jazz&Off kategoriji nagrada pripala grupi Chui. U Rap&Off kategoriji najboljim je proglašen Vojko V. 


Irena Žilić / Snimio Davor KOVAČEVIĆ


Irena Žilić / Snimio Davor KOVAČEVIĆIskonova nagrada publike otišla je u ruke Gorana Bare i Majki, dok je nagrada za životno djelo uručena članovima grupe KUD Idijoti. Preuzeli su je Diego Bosusco – Ptica i Nenad Marjanović – Dr. Fric te kći i sin pokojnog pjevača Branka Črnca Tuste.


Chui / Snimio Davor KOVAČEVIĆ


Chui / Snimio Davor KOVAČEVIĆ