Riječki pjevački zbor oduševio online izvedbom: Pogledajte kako su otpjevali Jacksonov hitPjevački zbor mladih “Josip Kaplan”, uveselio je brojne slušatelje svojom izvedbom hita Michaela Jacksona “Heal the World”. Svaki član zbora pjevao je iz sigurnosti vlastitoga doma, a na kraju se simfonija glasova uobličila u zajednički video objavljen na YouTubeu.


 


“Došao je trenutak da se na neko vrijeme udaljimo jedni od drugih i da ne činimo one stvari koje inače zajedno radimo! Nama Kaplanovcima teško je palo što ne možemo zajedno muzicirati i prenositi poruku i energiju na druge ljude pa smo se radi toga odlučili na ovaj korak!
 


Nadamo se da će vam se svidjeti i da će naša emocija i poruka koju šaljemo doći do svih vas… bez obzira gdje se nalazili!


 


Jer nema te udaljenosti koju pjesma i ljubav ne mogu premostiti! Gomilu pozitive i dobrih vibri šalju vam KAPLANOVCI!”, objavili su na svom Facebook profilu.


 


Inače, Pjevački zbor mladih “Josip Kaplan” Rijeka osnovan je u svibnju 2006. godine. Okuplja djevojke i dečke u dobi od 15 do 30 godina starosti, a do sada su ostvarili niz uspješnih nastupa, nagrada i suradnji s brojnim estradnim umjetnicima, od Tonyja Cetinskog i Doris Dragović do Damira Kedže i Jacquesa Houdeka te mnogih drugih.Novi list pratite putem aplikacija za AndroidiPhone/iPad ili Windows Phone.