Boogaloo

Prva večer Ča-val fešte: Šajeta, Pisak i Vitasović nadmašili sva očekivanja

P. N.

Nastupili su Šajeta i Elio Pisak

Nastupili su Šajeta i Elio Pisak

Koncert je otvorio Šajeta sa svojim bendom i pružio više od sat vremena odlične svirke obogaćene njegovim poslovično šaljivim doskočicama, a kada mu se na pozornici pridružio Elio Pisak nastala je potpuna ekstaza u dvoraniSinoć je u krcatom Boogaloou održana je prva večer dvodnevne Ča-val fešte. Koncert je otvorio Šajeta sa svojim bendom i pružio više od sat vremena odlične svirke obogaćene njegovim poslovično šaljivim doskočicama, a kada mu se na pozornici pridružio Elio Pisak nastala je potpuna ekstaza u dvorani.Ipak, vrhunac večeri bio je nastup Alen Vitasovića. „Dupli Alen“ na šanku, „Alen te gleda“ majice i sve ostalo što se veže za lik i djelo Alena Vitasovića ni ovaj put nije izostalo, a svojoj vjernoj publici Alen se odužio gotovo dvosatnom svirkom s jednim bisom. Tulum je uz DJ Mrxa potrajao do iza 3 sata u noći.


 
Večeras će se održati druga večer Ča-vala. Nastupaju Gustafi, Livio Morosin i kao posebni gosti Kuzma i Shaka Zulu. Ulaznice se mogu kupiti preko sustava Entrio ili na ulazu u Boogaloo od 20 sati.


Livio Morosin trebao bi započeti nastup u 21:30 sati, Gustafi nastupaju u 22:15 sati, a Kuzma & Shaka Zulu u 23:40 sati.