Kampanja "Zagrli anđela svog"

Pošaljite fotografije i snimke te sudjelujte u izradi spota za novi singl Karle Miletić

P. N.

Svi zainteresirani mogu poslati na mail [email protected] (naslov maila: ZAS) svoje slike i/ili video zapise (mobitel i sl.) zagrljaja s bližnjima, voljenim osobama ili bilo čime što ih čini sretnimaPop singl mlade perspektivne pjevačice Karle Miletić uspješno je odjeknuo među publikom pa je pokrenuta kampanja “Zagrli anđela svog”.


Temeljna poruka pjesme je uloga i važnost zagrljaja u svakodnevnom životu.


Svi zainteresirani mogu poslati na mail [email protected] (naslov maila: ZAS) svoje slike i/ili video zapise (mobitel i sl.) zagrljaja s bližnjima, voljenim osobama ili bilo čime što ih čini sretnima (kućni ljubimac, instrument, plišanac…). Time će uveličati  video spot koji će biti objavljen na Međunarodni dan zagrljaja, 21.01.2023. godine. Obavezno trebaju navesti grad iz kojeg šalju slike.

Pjesma „Zagrli anđela svog“ snimljena je u TwentyTwenty studiju, producenta Jere Šešelja dobitnika dva Porina s grupom Pavel i promovirana od strane renomiranog autora Marka Tomasovića koji je objavio preko 800 pjesama. Autor glazbe i teksta je Dario Vištica dok je autor aranžmana producent Jere Šešelja.


“Nakon objave pjesme, u kratkom vremenu dobili smo veliki broj pozitivnih reakcija i poruka od strane slušatelja kako im je ta pjesma pomogla u raznim teškim situacijama te kako bi željeli da i ostali slušatelji prepoznaju i osjete emociju koju su i oni osjetili. Stoga, odlučili smo pokrenuti kampanju u koju bi uključili sve naše slušatelje kako bi njihovim prisustvom istaknuli važnost zagrljaja”, piše Dario Vištica.


Karla Miletić