R’n’B Exclusive

Popularni riječki party brend na Rise Up Festivalu obilježava desetu godišnjicu

Ivana Kocijan

Atmosfera s prošlogodišnjeg Rise Up Festivala

Atmosfera s prošlogodišnjeg Rise Up FestivalaRIJEKA – Popularni riječki party brend R’n’B Exclusive koji već 10 godina obilazi brojne klubove diljem Hrvatske i inozemstva te ugošćuje eminentna glazbena imena iz svijeta R’n’B, hip hop i urbane kulture, ove godine obilježava 10. rođendan koji će proslaviti sljedećeg mjeseca u sklopu četvrtog izdanja glazbenog festivala Rise Up u Poreču.


Vrhunac Rise Upa


R’n’B Exclusive u svojem je dugogodišnjem radu organizirao više od 300 klupskih događanja, kao i gostovanja na festivalima, a posebnost ovog koncepta i njegova dugovječnost leže u profesionalnoj organizaciji agencije Balance Entertainment koja je i vlasnik brenda te u energičnoj klupskoj atmosferi za koju je zadužen R’n’B Exclusive party tim koji čine modeli R’n’B Honeys wearing Zigman, plesni peformeri, MC-iji, DJ-i, live nastupi te neizostavni posebni »entertainment« momenti večeri koji ostavljaju traga u svakoj destinaciji koju posjeti party.Događanje pod nazivom 10th Anniversary R’n’B Exclusive bit će održano u nedelju 7. srpnja te će ujedno biti i »highlight« događanje festivala Rise Up jer tog dana na njemu nastupa najveća svjetska dancehall zvijezda današnjice Sean Paul. Rise Up Poreč 2019. održavat će se od 5. do 7. srpnja u prekrasnoj uvali Peškera u centru Poreča, s jedinstvenim pogledom na starogradsku jezgu. Posebnost ovogodišnjeg Rise Up Festivala je raznovrstan glazbeni program koji će kroz tri dana zadovoljiti sve glazbene ukuse.U nedjelju 7. srpnja priprema se najveći glazbeni spektakl u koji će sve posjetitelje uvesti domaća trap grupa Kukus, legendarni zaprešićki reperi Connect, nakon čega nastupa Rasta, popularni srpski hip-hoper, a Sean Paul, najveća planetarna dancehall, reggae i reggaeton zvijezda sigurno će dodatno zapaliti atmosferu i oduševiti sve one koji se odluče toga vikenda biti u Poreču.Sean Paul Francis Henri reper je i producent s Jamajke kojemu je ovo drugi nastup u Hrvatskoj. Većina njegovih albuma je nominirana za nagradu Grammy za najbolji reggae album, a »Dutty Rock« je album koji je tu prestižnu nagradu osvojio 2003. godine.


Petak 5. srpnja: Hernan Cattaneo, After Affair, Bronski, Marin Biočić, Life4funk, Marcel Subota 6. srpnja: Željko Joksimović, Don Diablo, Retrovision Nedjelja 7. srpnja: Sean Paul, Rasta, Connect, KukusTrodnevni tulum


Njegova dva svjetski poznata hit singla »Get Busy« i »Temperature« bile su broj 1 na top ljestvicama u SAD-u i svijetu. Sean Paul je surađivao s mnogim drugim svjetskim glazbenim zvijezdama te realizirao top singlove kao što su »Baby Boy« s planetarno popularnom zvijezdom Beyoncé, »What About Us« s The Saturdays, »Rockabye« s Clean Bandit te »Cheap Thrills« u izvedbi sa Sijom.– Vjerujemo kako će njegov dolazak privući na tisuće ljubitelja moderne glazbe u Hrvatsku, Istru i Poreč. Upravo zbog planova turneje Sean Paula, festival će trajati tri festivalska dana, s nedjeljom kao zadnjim i najvećim danom, ističu organizatori.U sklopu proslave 10. godišnjice R’n’B Exclusivea u sklopu festivala nalazit će se poseban Exclusive VIP corner s najboljim pogledom na glavnu pozornicu, a u kojem će goste dodatno zabavaljati R’n’B Exclusive party tim koji čine blistavi modeli R’n’B Honeys i jedinstveni plesni Exclusive R’n’B Performance, kao i druga rođendanska iznenađenja.