50 Cent

Popularni reper dobio zvijezdu na holivudskoj Stazi slavnih: Zahvalio se prijateljima

P. N.

FOTO/REUTERS

FOTO/REUTERS

50 Cent je imao lijepe riječi za svoje kolege i prijatelje.Curtis “50 Cent” Jackson dobio je zvijezdu na poznatoj holivudskoj Stazi slavnih, prenosi LADBible.  Ova mu je čast pripala zbog doprinosa u svijetu glazbe, ali i zbog toga što je popularni reper k tome i glumac, ulagač, televizijski producent i poduzetnik.


50 Centa su u ovaj slavni klub uveli Eminem i Dr Dre. “Od svih stvari kojih se ne sjećam iz 2002. godine, jasno se sjećam kada sam prvi put upoznao 50-ja”, kazao je Eminem. “I karizma i osobnost, sve se uklapalo s intenzitetom njegove glazbe. Dre i ja smo znali da, ako ovo bude funkcioniralo za nas, funkcionirat će i za ostatak svijeta. Sretan samo što smo vjerovali našim instinktima”, dodao je. 


“Danas sam ovdje ne samo zato što mi je on poslovni partner, već i jedan od najboljih prijatelja na svijetu. Uvijek je bio tamo gdje sam ga trebao”, zaključio je.
I 50 Cent je imao lijepe riječi za svoje kolege i prijatelje. “Mislim da moja karijera ne bi bila tu gdje jest bez njihove pomoći”, zaključio je reper.


Iako se njegova karijera repera čini gotovom za sada, njegove su produkcijske vještine došle do izražaja s popularnom “Power”.