Miljenice tinejdžerki

Popularni bivši ženski sastav Destiny´s child se vraća na pozornicu – kao mjuzikl

P. N.

Izvor: Instagram

Izvor: Instagram

Mathew Knowles producira emisiju "Survivor: The Destiny's Child Musical" i kaže da će se premijerno prikazati u Houstonu sljedeće godine, s dodatnim planovima za Broadway, londonski West End, pa čak i svjetsku turnejuBeyoncein otac dovodi bivšu glazbenu priču svoje kćerke na pozornicu, tako što stvara mjuzikl temeljen na Destiny’s Childu.


Mathew Knowles producira emisiju “Survivor: The Destiny’s Child Musical” i kaže da će se premijerno prikazati u Houstonu sljedeće godine, s dodatnim planovima za Broadway, londonski West End, pa čak i svjetsku turneju, prenosi TMZ.


Mjuzikl je ispričan iz njegove perspektive, a Beyonceov tata kaže da želi prikazati kako je jedna od najvećih ženskih glazbenih skupina svih vremena počela.
Mathew kaže da će priča početi od skromnih početaka grupe, bilježeći njihov uspon do superzvijezda, te vlastiti pionirski uspon u glazbenoj industriji. U konačnici, Mathew kaže da je poruka emisije da izgradnja sna zahtijeva žrtvu, čak i po cijenu svega i svakoga koga volite.


Nema vijesti o tome tko će glumiti Beyonce, Kelly Rowland, Michelle Williams, LeToya Luckett i LaTavia Roberson.