Pop zvijezda

Tam ima novi singl i video: Poslušajte ‘usne uz rebra (nanana)’

Foto Veljko Lalović

Foto Veljko Lalović

Pjesma ’usne uz rebra (nanana)’ je nastala krajem ljeta u Zagrebu u suradnji s predivnim i pretalentiranim glazbenicim, priča glazbenicaTam, kantautorica i pop zvijezda u usponu koja je svojim talentom i kreativnošću sebe pozicionirala na domaćoj i regionalnoj glazbenoj sceni, danas donosi pravo glazbeno osvježenje. U pitanju je novi singl pod nazivom „usne uz rebra (nanana)“, koji potpuno novim zvukom predstavlja mladu autoricu u nešto drugačijem svjetlu. Pjesma je nastala u suradnji s pop duom pocket palma te Fantomom (Petar Wagner), koji su zaslužni za produkciju.


Singl „usne uz rebra (nanana)“ od danas je dostupan na streaming servisima.


„Pjesma ’usne uz rebra (nanana)’ je nastala krajem ljeta u Zagrebu u suradnji s predivnim i pretalentiranim glazbenicima. Najljepši dio rada na njoj je što je najprirodnije proizašla iz prijateljstva i zajedničkih glazbenih tendencija. Fantom je jedan od producenata singla ’brži od svega’ koji je izašao u siječnju ove godine, a pocket palma su u lipnju uradili sjajan remix pjesme ’infierno’. Pjesma je potpuno drugačija u odnosu na moje prethodne singlove, mračnija je i prikazuje neku drugu stranu mene, kako glazbeno tako i tekstovima“, priča tam o novom izdanju.
Uz singl je objavljen i senzualni visualizer, za čije je kreiranje bio zadužen poznati modni fotograf Goran Popovski. Ovo je njihova prva suradnja do sada i tam je veoma sretna što je konačno došlo do nje. „Dobar dio snimanja je bio improvizacija i DIY, ali je upravo to učinilo cjelokupni proces veoma zanimljivim.“


Tekst pjesme „usne uz rebra (nanana) govori o djevojci koja ne voli sebe i koja želi pobjeći od svega radeći loše stvari. Ona ne želi živjeti u stvarnosti, već u nekoj paralelnoj stvarnosti. Ovo je prvi put da kantautorica piše u trećem licu te je veoma zadovoljna krajnjim proizvodom. Iako to nije bio prvobitni plan, prija joj što je uradila jednu malo senzualniju i mračniju pjesmu, a ona i producentski tim odradili su uistinu fenomenalan posao.


„Bilo nam je neizmjerno drago napokon surađivati s tam, što priželjkujemo još otkad je izbacila prvi singl, a još nam je draže što se ova suradnja rodila iz prijateljstva. Rad na ovom singlu nas je još više zbližio i počašćeni smo što je Tamara imala dovoljno povjerenja u nas i Fantoma te nam dala nam svu kreativnu slobodu, kako bismo zajedno mogli napraviti nešto malo drugačije od njenog uobičajenog opusa“, kažu Anja Papa i Luka Vidović (pocket palma).


Njihovo mišljenje dijeli i Fantom, koji se također osvrnuo na pjesmu: „Ova suradnja pokazuje da se glazbena scena u regiji napokon ponovo spaja i nadilazi žanrovska ograničenja. Vibe je kao 80-ih, svatko ima svoj stil, ali se družimo, zajedno stvaramo, a tako nastane nešto sasvim novo i neobično kao što je ova pjesma.“