Selena Gomez

Pjevačica nastupila nakon dvije godine pauze, ali ju je omeo jaki napadaj panike

P. N.

Foto Instagram

Foto Instagram

Amerikanka je oduvijek bila otvorena sa svojim obožavateljima te je često naglašavala koliko problema ima s mentalnim zdravljem i koliko je važno o tome pričatiSelena Gomez nakon dvije godine po prvi je put stala na pozornicu kako bi izvela svoje nove solo pjesme, a povod je bila dodjela Američkih glazbenih nagrada. Obožavatelji pjevačice bili su puni pozitivnih komentara nakon nastupa, ali mnogi su primijetili kako je pjevačica poprilično drhtala za vrijeme izvedbe, prenosi VT. 


Ovo je bio emotivni nastup za Gomez, ne samo zbog toga što je nakon dugo vremena dobila priliku stati na pozornicu, već i zbog samih pjesama koje su navodno posvećene njezinoj bivšoj ljubavi Justinu Bieberu. Američki mediji su nakon nastupa prenijeli navode izvora koji kažu kako je razlog njezina “drhtanja” zapravo bio napadaj panike kojega je doživjela prije same izvedbe. 


Amerikanka je oduvijek bila otvorena sa svojim obožavateljima te je često naglašavala koliko problema ima s mentalnim zdravljem i koliko je važno o tome pričati. 
– Ona je definitivno imala napadaj panike. Bila je jako nervozna. Nije bila na pozornici oko dvije godine te su ovo važne pjesme u njezinoj karijeri koje je onda ona stvarno htjela dobro iznijeti. Nakon nastupa se zabavila s prijateljima i obitelji te je sve prošlo pozitivno – rekao je nepoznati izvor za američki People. 


Gomez je nakon nastupa na Instagramu zahvalila svojim obožavateljima koji joj uvijek “stoje iza leđa”.