Godina za obitelj

Pink oduševila na dodjeli CMA nagrada i najavila pauzu od glazbe

P. N.

Foto Instagram

Foto Instagram

Pjevačica sa suprugom Careyjem Hartom ima dvoje djece - Willow i Jamesona, a kaže kako je njezina želja bila da ju dođu gledati uživo na CMA dodjelu nagradaAmerička pjevačica Pink imala je veliku večer na CMA dodjeli nagrada kojom se odaje priznanje country glazbenicima. Osim što je izvela duet “Love Me Anyway” s Chrisom Stapletonom, ondje ju je gledala cijela njezina obitelj što joj je već dugo bila velika želja, prenosi PageSix. 


Pjevačica sa suprugom Careyjem Hartom ima dvoje djece – Willow i Jamesona, a kaže kako je njezina želja bila da ju dođu gledati uživo na CMA dodjelu nagrada. 


– Oni sve to čine zabavnim za mene. Zabavljajuju se na ovakvim dodjelama jer ima toliko toga za vidjeti i zato je to cool. Ovo je druga dodjela za Willow – rekla je prije nastupa američka pjevačica.  
Ono čime je Pink ipak iznenadila obožavatelje na dodjeli nagrada jest najava o pauziranju nastupa tijekom sljedeće godine koju naziva “godinom obitelji”. 


– Posljednje dvije i pol godine smo radili glazbu, a sada je Willow u školi te Jameson u vrtiću. To će biti na neki način godina za obitelj. Carey također ima puno obaveza, pratio me po cijelome svijetu i sada je na njemu red za ostvarivanje svojih snova – rekla je o svome suprugu Pink. 


U braku s Careyjem je već skoro 14 godina. 


– On zaslužuje trofej. Jednostavno smo sretni što se imamo.