Velike pjevačice

Novi glazbeni duo: Nicki Minaj i Adele rade na “genijalnoj” pjesmi

P. N.

FOTO/Wikimedia Commons

FOTO/Wikimedia Commons

Još nije jasno kada će se i gdje prikazati nova suradnja.Reperica Nicki Minaj (36) se “zaklela na šutnju” oko svoje nadolazeće suradnje s pjevačicom Adele, ali je obožavateljima poručila da će pjesma biti “epska”, prenosi Music News. Repericu su pitali o suradnji dok je prisustvovala lansiranju svoje nove modne suradnje Fendi Prints On x Nicki Minaj na Beverly Hillsu.


Nije uspjela sakriti vlastito oduševljenje kada su je pitali rade li ona i Adele na ičemu ili se planiraju udružiti. “Da i da, da i da, wooo hooo! Ali, Adele me natjerala da se zakunem na šutnju tako da nikome ne smijem reći da radim s njom. I da smo već snimile i video. I da je pjesma genijalna! Ahh!”, izjavila je Minaj.


Adele nikada nije skrivala svoju ljubav prema Nicki, a čak je i izvela njezine stihove iz pjesme Kanyjea Westa (Monster) tijekom snimanja emisije “Carpool Karaoke” prije tri godine. 
Još nije jasno kada će se i gdje prikazati nova suradnja, ali obožavatelji se očajnički nadaju da će Adele uskoro objaviti novi album.