Shawn Mendes

Mladi šarmer zavodljivog glasa otkazao koncert: “Doktori su mi rekli da ne mogu nastupati”

P. N.

FOTO/REUTERS

FOTO/REUTERS

"Volim vas jako puno i ispričavam se iz dubine srca", poručio je svojim obožavateljima. Kanadski pjevač Shawn Mendes (21) ovog je vikenda otkazao nastup u Brazilu jer se oporavlja od laringitisa i infekcije sinusa, prenosi Page Six.


“São Paulo, žao mi je što vam ovo moram reći, ali danas sam se probudio bolestan. Posjetio sam liječnika i otkrio da imam laringitis i infekciju sinusa zbog čega su mi otekle glasnice. Srce mi se slama, ali doktori su mi rekli da ne mogu nastupati večeras jer u suprotnom riskiram dugoročnu štetu na glasu”, kazao je Mendes u jednoj od objavljenih priča na Instagramu.


Mlada se pop zvijezda ispričala obožavateljima i rekla da će im se iskupiti za ovo. 
“Volim vas jako puno i ispričavam se iz dubine srca. Volio bih da večeras mogu biti na pozornici. Obećajem, iskupit ću se za ovo idući put kada dođem u Južnu Ameriku”, dodao je pjevač. 


Slijedeći koncert pjevača zakazan je za treći prosinca u Rio de Janeiru. 


Talentirani pjevač i model, Mendes je primijećen dok je putem aplikacije Vine objavljivao vlastite izvedbe popularnih pjesama 2013. godine. Debitantski je album (“The Shawn Mendes EP”) izdao već 2014., a godinu dana kasnije, pjesma “Stitches” s drugog albuma “Handwritten”, postala je broj jedan na britanskoj glazbenoj ljestvici. Ovogodišnji zavodljivi hit “Señorita” kojeg je snimio sa svojom djevojkom, talentiranom pjevačicom Camilom Cabello, bio je prava ljetna himna. 


FOTO/Twitter


FOTO/Twitter