Obećano - ispunjeno!

Massimo u Lisinskom održao virtualni spektakl za pamćenje

S.M.

Foto; Samir Cerić Kovačević

Foto; Samir Cerić Kovačević

Koncert su iz udobnosti svojih domova pratili gledatelji iz svih dijelova svijeta i brojne poznate osobeObećano – ispunjeno! U vrijeme kada nam je svima prijeko potrebna doza radosti, Massimo je sinoć u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski održao virtualni spektakl za pamćenje!


U Massimovim pjesmama uživala je publika u Lisinskom, a svi oni koji zbog epidemioloških ograničenja nisu mogli osigurati svoju ulaznici ili su jednostavno u koncertu htjeli uživati iz udobnosti svojih domova, koncert su zahvaljujući vrhunskoj produkciji i tehničkoj potpori pratili iz udobnosti svojih domova. Ovaj spektakl omogućili su organizatori Music Time i Aquarius records uz podršku Entria i Unimedije koji su bili zaduženi za vrhunski prijenos.


Foto; Samir Cerić Kovačević


Među onima koji su virtualno pratili koncert bili su poznati televizijski voditelj i urednik Zoran Šprajc koji je koncert gledao iz samoizolacije, velike Massimove obožavateljice voditeljice Antonija Blaće i Nevena Rendeli, a radijski voditelj Luka Bulić uz Massimov koncert proslavio je godišnjicu braka sa svojom suprugom. Glumac Marko Braić koji je u showu Tvoje lice zvuči poznato oduševio svojom izvedbom pjesme Massima također je uživao u koncertu.
Sjajno raspoloženi Massimo i njegov prateći bend jedva su dočekali napokon kročiti na pozornicu pred svoju publiku okupljenu u dvorani i pred ekranima diljem zemlje i svijeta. Massimo je publiku toplim riječima pozdravio nakon uvodne pjesme Indija. Svaki detalj bio je na mjestu; perfektno usvirani bend, besprijekorna rasvjeta i ozvučenje, jer Massimo ništa manje od savršenstva ne želi pružiti svojoj publici, te naravno njegov raskošni glas.


massimo

Foto; Samir Cerić Kovačević


Publika je imala priliku uživati u pjesmama koje su obilježile Massimovu bogatu karijeru. Na repertoaru su se našle: Neka ti plove brodovi, RazlogOdjednom tiTišinaSjaj u tami, Da moguSuze nam stale na putIz jednog pogledaZar više nema nas i brojne druge, a posebno oduševljenje očekivano je izazvao Massimov hit koji već mjesecima dominira domaćim glazbenim ljestvicama – Mali krug velikih ljudi.


Foto; Samir Cerić Kovačević


Massimo je gledateljima pripremio i iznenađenje, pa mu se na pozornici pridružio njegov prijatelj Neno Belan koji je rekao da je poziv na ovaj koncert nešto što se nikako nije moglo odbiti. S Massimom je zasvirao i Igor Geržina, te Predrag Martinjak, a pjesmu Nama se nikud ne žuri zapjevao je i Ivan Dečak.


Nakon ovog glazbenog predaha u kojem se publika barem nakratko mogla odvojiti od nezahvalne svakodnevice, emotivni Massimo se oprostio od svojeg “malog kruga velikih ljudi” sa suzama i obećanjem i nadom u skorašnji ponovni susret.


Čak ni pandemija nije spriječila Massimovo već tradicionalnog druženje s obožavateljima, te je nakon koncerta u backstageu održao virtualni “meet and greet” s oduševljenim obožavateljima iz različitih država diljem svijeta.