"Xanax"

Lindsay Lohan nakon jedanaest godina pauze izbacuje novi singl. Nazvala ga je po lijeku za smirenje

P. N.

FOTO/Lindsay Lohan, Instagram

FOTO/Lindsay Lohan, Instagram

Posljednjih jedanaest godina nije objavila niti jedan singl, a pojavila se tek u jednoj pjesmi  i to benda Duran Duran.Pjevačica i glumica Lindsay Lohan posljednjih godina puni naslove medija zbog svega osim glazbe. Od njezine aplikacije koja korisnicima uzima novac iako ne radi već godinama, do različitih problema s narkoticima i vožnjom pod utjecajem istih. 


Posljednjih jedanaest godina nije objavila niti jedan singl, a pojavila se tek u jednoj pjesmi  i to benda Duran Duran. Osim nastupa na glazbenom natjecanju “The Masked Singer Australia” gdje je bila u žiriju, te kratkotrajnog reality-showa “Lindsay Lohan’s Beach Club”, Lohan je na glazbenoj sceni bila potpuno mirna.


Njezin prvi album, “Speak” izašao je davne 2004. godine i stekao je status platinastog albuma, nakon čega je godinu dana kasnije uslijedio i nastavak – “A Little More Personal (Raw)”.
Stoga ne čudi što su obožavatelji oduševljeni idejom da se Lohan napokon vratila u glazbeni studio. Premijerni isječci njezinog singla “Xanax” debitirali su na radio postaji “Virgin Radio Dubai”, u emisiji “The Kris Fade Show”. Variety prenosi da bi singl u potpunosti trebao izaći “vrlo, vrlo skoro”, ali i da nova pjesma progovara o borbi sa anksioznošću i pritiscima, te o brizi za samoga sebe”.