Sir Paul McCartney

Legenda Beatlesa snimila božićni album, ali ga nema namjeru podijeliti s javnosti?

P. N.

FOTO/Pixabay

FOTO/Pixabay

Kaže da njegovih osmero unuka sada može biti "preodgajano" uz njegove blagdanske zvukove. Sir Paul McCartney (77) otkriva da je snimio božićni album samo za svoju obitelj. Na žalost ogromnog broja obožavatelja, nema planove da svoje pjesme podijeli sa svijetom, prenosi Music News.


“Prije nekoliko godina sam razmišljao o tome da nema baš dobrih božićnih albuma. Zato sam otišao u svoj studio i napravio ga”, kaže glazbena legenda. Kaže da njegovih osmero unuka sada može biti “preodgajano” uz njegove blagdanske zvukove. Glazbenik kaže da se “klincima sviđa” njegova glazba. “To je nešto što slušaju kroz godine”, objašnjava McCartney.

Glazbenik bi iduće godine trebao biti glavni izvođač na popularnom festivalu Glastonbury. Svoju je pripremu za nastup usporedio s pripremama za Olimpijske igre. Nastupit će 27. lipnja za pedesetu godišnjicu festivala. “Ne postaneš atletičar samim dolaskom na Olimpijske igre, bez da si prethodno otrčao nekoliko utrka”, objasnio je.


“Ideja je da dok dođem do festivala, to bude poput svakog drugog nastupa. Ali naravno da neće biti jer je ovo vrlo posebno”, dodaje.Ovo je njegov povratak na festival po prvi puta nakon 2004. godine kada su uz njega otvarali Muse i Oasis. 

“Ljudi kažu da će biti dobro ako to napravim, pa počinjem misliti o tome mogu li ili će to biti dobra stvar. Klinci mi govore – tata, moramo razgovarati o Glastonburyju, i mislim da znaju na što misle”, otkriva McCartney.