Snovi postaju stvarnost

Jure Brkljača novom pjesmom i spotom ‘Znao sam’, ispunio želju Kristini iz SOS Dječjeg sela Lekenik

Ivana Kocijan

Foto HIT PRODUKCIJA

Foto HIT PRODUKCIJA

Noć prije snimanja nisam spavala od uzbuđenja. Snimanje je bilo odlično, prštala sam od sreće jer sam radila ono što volim i u čemu baš uživam, rekla je Kristina Ivanuš 


RIJEKA  Snimajući spot za novu pjesmu »Znao sam« mladi zadarski pjevač Jure Brkljača ponovo je učinio nešto zanimljivo, ispunio je san jednoj posebnoj djevojci.
Kristina Ivanuš, dobitnica prestižne titule Herman Gmeiner Award koja se dodjeljuje uspješnoj djeci SOS Dječjeg sela na globalnoj razini, dotaknula je svojom pričom cijelu Hrvatsku, pa tako i Juru koji ju je zamolio da nastupi s njim u spotu i ona je to briljantno odradila.
– Kada su me nazvali da budem u spotu s Jurom, bila sam presretna.  Odmah sam rekla samoj sebi da snovi postaju stvarnost. Noć prije snimanja nisam spavala od uzbuđenja. Snimanje je bilo odlično, prštala sam od sreće jer sam radila ono što volim i u čemu baš uživam. Super sam se zabavila, ekipa je bila izuzetno pozitivna. Jedva čekam spot. Ovo mi je novo iskustvo i veselim se novoj prilici, izjavila je Kristina koja nije krila sreću, zadovoljstvo i iznenađenje ulogom u spotu.
Pjesma »Znao sam« obiluje mediteranskim šarmom, što je potvrđeno i izborom lokacija na kojima je sniman spot, a to su predivna šibenska Tvrđava Sv. Mihovila i Biokovo, a za potrebe spota odrađen je i panoramski let iznad Zagreba.
Autor pjesme je Miroslav Rus koji je zaslužan i za Jurine pjesme »Ne postojim kad nisi tu«, »Lipa«, »Ovo je istina« (duet s Tonyjem Cetinskim) i »Hajde nazovi me«. Plod njihove uspješne suradnje je i prošlogodišnja titula novog izvođača godine koju je ponio Jure Brkljača.
– Jedva čekam da ljudi čuju novu pjesmu »Znao sam«, kao i trenutak kada ću je izvesti na koncertima. Posebno sam vezan uz sam tekst pjesme. Nekako najviše volim pričati kroz pjesmu, a ovoga puta to je itekako došlo do izražaja. Suradnja s Rusom još jednom se pokazala kao najbolja kombinacija. Na samome kraju jedino što mogu je pozvati vas da uživate u novoj priči koju smo pripremili za vas, poručio je Jure.