Američka turneja

Joso Butorac u SAD-u: Poslušajte novljanskog slavuja u kultnom restoranu Dan Tana’s u Los Angelesu

Portal Novilist.hr

Foto Screenshot

Foto ScreenshotRIJEKA – Poznati novljanski slavuj, pjevač Joso Butorac, u pratnji svojeg dugogodišnjeg suradnika, pijanista Mladena Žmaka, uskoro završava američku turneju na kojoj je održao više nastupa za naše iseljenike u SAD-u.


U Americi su nastupali na poziv Hrvatske bratske zajednice. Na sam Badnjak održali su božićni koncert u crkvi svetog Antona u Losa Angelesu, a uslijedio je koncert u San Pedru. Tamošnji Hrvati radovali su se povratku Butorca i Žmaka, koji su prvi put na poziv Hrvatske bratske zajednice u SAD-u boravili prošle godine. Ovog su puta natupili i na dočeku Nove godine, a na Sveta tri kralja doržali koncert u Sacramentu. Između službenih nastupa su, kao i prošlog puta, nastupati na rođendanima i sličnim zabavama.
U predahu između brojnih obveza Joso Butorac zatekao se u kultnom restoranu Dan Tana’s u Los Angelesu, smještenom u zapadnom Hollywoodu. Otvorio ga je Beograđanin Dobrivoje Tanasijević, zvan Dan Tana, a u taj restoran redovito zalaze Clint Eastwood, Angelina Jolie, Rade Šerbedžija, David Arquette,Kim Kardashian, Larry King, Benicio del Toro, Quentin Tarantino, George Clooney, Paris Hilton…


Ondje je Joso Butorac zapjevao za društvo prijatelja, a kako je novljanski slavuj zvučao pogledajte i poslušajte u priloženom videu.


Kako doznajemo, Butorac i Žmak sljedećeg bi Božića svojim melodijama mogli oduševljavati publiku na istočnoj obali SAD-a.