Poseban spektakl

Josipa Lisac na Valentinovo priprema virtualni koncert

Ivana Kocijan

Na ovom jedinstvenom nastupu set listu će ispuniti brojne velike Josipine pjesme iz karijere duže od pola stoljećaRIJEKA – Na Valetinovo, a ujedno i svoj rođendan, Josipa Lisac virtualno će provesti publiku diljem svijeta kroz svoj impresivan katalog svevremenskih pjesama, ali i predstaviti neke nove nastale unazad posljednjih nekoliko godina.


Kako najavljuju organizatori, virtualan koncert 14. veljače od 20 sati nadalje naša će pjevačka diva izvesti praćena svojim sjajnim bendom, kao i izuzetnom audio-vizualnom produkcijom koju će donijeti u domove slušatelja doslovce diljem svijeta.


Na ovom jedinstvenom nastupu set listu će ispuniti brojne velike Josipine pjesme iz karijere duže od pola stoljeća, kao što su »Boginja«, »O jednoj mladosti«, »Dok razmišljam o nama«, »1000 razloga«, »Živim po svome«, »Vjerujem ti sve«, »Gdje Dunav ljubi nebo«, »Hir, hir, hir«, »Danas sam luda«, »Magla« te novije »Tu«, »Tebi putujem« i mnoge druge.
Ulaznice za virtualan koncert Josipe Lisac bit će u prodaji od 15. siječnja po cijeni od 80 kn. Od 25. siječnja do 13. veljače cijena će im iznositi 100 kn, a na dan koncerta 120 kn. Ulaznice će se prodavati isključivo na www.entrio.hr