Za Sisačko-moslavačku županiju

Humanitarni koncert Matije Dedića i Lane Janjanin

Ivana Kocijan

Lana Janjanin / Foto KARMEN POZNIĆ

Lana Janjanin / Foto KARMEN POZNIĆ

Ovim humanitarnim jazz koncertom pozivamo sve da putem Fonda 5.5 doniraju za područje Sisačko-moslavačke županije koje je najviše pogođeno potresom u prosincu. Ovu akciju podržao je i Hrvatski glazbeni zavod, ustupivši svoj prostor unatoč činjenici da je i sam u teškoj situaciji nakon zagrebačkog potresa, poručuju organizatoriRIJEKA  Matija Dedić i Lana Janjanin priređuju jazz Valentinovo s Fondom 5.5 i Zakladom Solidarna za pomoć Sisačko-moslavačkoj županiji.


Kako 2020. nije bila najbolja godina za mnoge, naši renomirani jazz glazbenici – Matija Dedić (klavir) i Lana Janjanin (vokal) – odlučili su svima uljepšati Valentinovo, te se prvi put na koncertnoj pozornici zajedno predstaviti publici.


– Ovim humanitarnim jazz koncertom pozivamo sve da putem Fonda 5.5 doniraju za područje Sisačko-moslavačke županije koje je najviše pogođeno potresom u prosincu. Ovu akciju podržao je i Hrvatski glazbeni zavod, ustupivši svoj prostor unatoč činjenici da je i sam u teškoj situaciji nakon zagrebačkog potresa, poručuju organizatori.

Koncertu je moguće nazočiti na dva načina. Prvi je uživo u Hrvatskom glazbenom zavodu: sukladno epidemiološkim mjerama i limitiranim dozvoljenim brojem ljudi, u prodaji je svega 40 VIP ulaznica, koje su u prodaji po cijeni od 500 kuna. Kupovina ulaznica za Glazbeni zavod moguća je na web-stranici https://solidarna.hr/shop/solidarno-valentinovo-vip. Drugi način je online. Koncert će naime biti dostupan i u online obliku te će ga biti moguće pratiti putem live streama.


– Ulaznice možete kupiti po cijeni od 50 kn. Nakon uplaćene donacije dobit ćete email s linkom na live stream. Glazbenici apeliraju da se kupi broj ulaznica koji odgovara iznosu željene donacije. Kupovina ulaznica za YouTube prijenos uživo je moguća na web-stranici https://solidarna.hr/shop/solidarno-valentinovo, dodaju organizatori.