Preminuo u 49.

Frontmen grupe Prodigy Keith Flint pronađen mrtav: ‘Naš brat oduzeo si je život’

Hina

Foto Reuters

Foto Reuters

Hitna pomoć je stigla u njegovu kuću na dojavu da je muškarac izgubio svijest. Proglašen je mrtav odmah, a Liam Hewlett objavio je da je riječ o samoubojstvuZAGREB Pjevač skupine Prodigy Keith Flint preminuo je u 49. godini, prenose u ponedjeljak svjetski mediji.


Glazbenik je pronađen mrtav u ponedjeljak ujutro u svom domu u Dunmowu u Engleskoj, prenosi BBC.


Flint se nedavno vratio s turneje Australijom, a grupa je uskoro trebala krenuti i na turneju Sjedinjenim Državama kako bi promovirala svoj novi album elektronične glazbe »No Tourists«, objavljen krajem prošle godine. Grupa je više puta nastupala i u Hrvatskoj.
Prepoznatljiv po svojoj flourescentnoj frizuri, Flint je pjevao glavne vokale na dva najveća hita skupine – »Breathe« i »Firestarter«, piše BBC.


Hitna pomoć je stigla u njegovu kuću na dojavu da je muškarac izgubio svijest. Proglašen je mrtav odmah, a smrt se ne smatra sumnjivom. Tijelo je predano mrtvozorniku.


Liam Hewlett, Keithov kolega s kojim je i osnovao grupu, potvrdio je da se radi o samoubojstvu.


– Vijesti su točne. Ne mogu vjerovati da ovo pišem, ali naš brat Liam Hewlett oduzeo si je život ovog vikenda. Ljut sam, šokiran i slomljenog srca. Počivaj u miru, brate, izjavio je, prenosi The Sun.