PRIPREME ZA EUROVIZIJU

FOTO Ekipa BBC-a došla u Rijeku zbog Leta 3: Pogledajte kako je prošlo snimanje na Delti, poletio je i dron

Jakov Kršovnik

Foto Sergej Drechsler

Foto Sergej Drechsler

Letovci su bili odjeveni u prepoznatljivom Mama ŠČ stiluLetovci su se u Rijeci našli pred kamerama BBC-a, no o čemu se točno radi, nije se moglo doznati. Jer, BBC je tražio potpuni “silenzio stampa”, kako su nam i rekli iz Dallasa, kad smo ih zamolili da nam kažu više o snimanju.


Foto galerija: BBC stigao u Rijeku, snimaju prilog o Let 3 Foto: Sergej Drechsler


Oni su zahtjev BBC-a ispoštovali, no oku fotoreportera Novog lista Sergeja Drechslera ništa ne može pobjeći te je fotografirao snimateljsku ekipu i Let 3 tijekom snimanja na Delti.

Letovci su bili odjeveni u prepoznatljivom Mama ŠČ stilu, a na snimanju se našao i dron.


Ostalo je još nešto manje od dva mjeseca do Eurovizije, koja će se održati od 9. do 13. svibnja u Liverpoolu.BBC kao domaćin radi prijenos, a za organizaciju Eurosonga zadužena je Europska unija radiotelevizija.


Ni Let 3 kao predstavnik Hrvatske ne miruje, protekle subote nastupili su u Dubrovniku, a 16. travnja Let 3 po prvi puta nastupa u Londonu, na London Eurovision Partyju 2023., u koncertnom prostoru HERE.


Foto Sergej Drechsler


Riječ je o najvećem zagrijavanju za eurovizijski nastup, a nastupaju odabrani glazbenici s ovogodišnjeg izdanja Eurovizije, ali i neki bivši natjecatelji.


Potom se vraćaju u Hrvatsku te će u Osijeku, u Dvorani Zrinjevac Let 3 nastupiti 21. travnja.Spomenimo i kako je spot za pjesmu s kojom će Let 3 sudjelovati na Euroviziji “Mama ŠČ!” dosegao više od pola milijuna pregleda na YouTube kanalu Eurovizije, a nastup na Dori ima više od četiri milijuna pregleda.


Podsjetimo, Letovci su potvrdili da će “Mamu ŠČ!” na Euroviziji otpjevati na hrvatskom, a u prvom dijelu prvoga polufinala 9. svibnja.