Poznata plesna skupina

Flame sprema veliku feštu od plesa: Plesni show ‘Bohemian rhapsody’ na Pećinama

Ivana Kocijan

Foto Facebook Flame

Foto Facebook Flame

Flame 29. lipnja odlazi na Dance world cup u Portugal, a tijekom nedjeljnog nastupa će prikupljati sredstva potrebna za troškove sudjelovanjaRIJEKA – Plesna grupa Flame slavi 16. rođendan i tim povodom u nedjelju s početkom u 20 sati u Pajol baru na Pećinama priprema »veliku feštu od plesa u gradu« – plesni show »Bohemian rhapsody«. Osim rođendana, Flameovci imaju još jedan povod za druženje sa svojim vjernim obožavateljima.


Naime, Flame 29. lipnja odlazi na Dance world cup u Portugal i uz plesni show »Bohemian rhapsody« na kojem će prikupljati sredstva potrebna za troškove sudjelovanja na velikom natjecanju u Portugalu. Podsjetimo, Plesna grupa Flame kvalificirala se na svjetsko prvenstvo u Portugalu sa sve četiri prijavljene koreografije kojima je osvojila prvo mjesto na državnom natjecanju Dance world cup Croatia održanom u ožujku u Zagrebu.


Svi gledatelji u nedjelju će moći sudjelovati u velikoj tomboli, a novčani iznos prikupljen od tombola pomoći će plesačima u podmirenju troškova svjetskog prvenstva.
»Bohemian rhapsody« je plesni show u trajanju od sat vremena s glazbenom podlogom koju čine bezvremenski hitovi grupe Queen, a u izvedbi 30 Flame plesača u show dance, musical formatu. Koreografije su napravili: Iva Šupek, Ivana Tus, Vanja Boškovski, Martina Milisa, Antonia Bašković, Ivona Trkulja, Dominik Valić, Helena Dimitrišin, Mattea Linić, Tonka Milošević i Martina Hrlić Rogić.


Svi oni koji neće moći nazočiti nedjeljnom showu u Pajolu, plesačice i plesače Flamea moći će uživo vidjeti već u petak 21. lipnja kada će u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku održati ovogodišnju završnu produkciju.


– Plesna sezona Flamea 2018./2019. tradicionalno završava prezentacijom rada svih plesača u svim plesnim tehnikama i dobnim skupinama. Koreografije koje ćete vidjeti rađene su s puno ljubavi i velikog entuzijazma malih i velikih plesača, zato ih dođite podržati, poručuju iz Flamea.


Početak programa zakazan je za 19 sati, a ulaznice po cijeni od 30 kuna u pretprodaji je moguće kupiti u sustavu Mojekarte.hr.