Glazbena zvijezda

Ed Sheeran pred izlazak albuma objavio lošu vijest: “Ispričavam se svima koje sam iznevjerio”

Hina

Foto: Reuters

Foto: Reuters

Pjevač na vrhu glazbenih top ljestvica rekao je u izjavi objavljenoj na Instagramu da i dalje namjerava davati planirane intervjue i nastupati iz svog domaEd Sheeran je pozitivan na covid-19 manje od tjedan dana prije objave petog albuma.


Pjevač na vrhu glazbenih top ljestvica rekao je u izjavi objavljenoj na Instagramu da i dalje namjerava davati planirane intervjue i nastupati iz svog doma.


“Hej ljudi, kratka objava da vam kažem da sam nažalost pozitivan na covid, pa sam sada u samoizolaciji i slijedim vladine smjernice”, rekao je Sheeran.
“To znači da za sada ne mogu nastaviti ispunjavati svoje obveze osobno, tako da ću što više svojih planiranih intervjua/nastupa raditi iz svoje kuće.”


“Ispričavam se svima koje sam iznevjerio. Čuvajte se svi.”


Sljedeći tjedan Sheeran bi se trebao pridružiti Zaneu Loweu iz Apple Musica uživo kako bi izveo nove pjesme sa svog albuma i odgovarao na pitanja obožavatelja.


Britanski pjevač postao je poznat nakon objave singla The A Team 2011. godine, vodeće pjesme na njegovom prvom albumu, koji je objavljen u rujnu te godine.