Stiže novosadski kantautor

Dobra vijest za fanove: Đorđe Balašević 21. ožujka stiže u Centar Gervais

Ivana Kocijan

Snimio Vedran KARUZA

Snimio Vedran KARUZA

Balašević će riječima i glazbom, uz pratnju pijanista Aleksandra Dujina, publiku provesti kroz intimne, dirljive i duhovite priče iz svojega i života njemu dragih ljudiRIJEKA Obožavatelje slavnog novosadskog kantautora Đorđa Balaševića zasigurno će razveseliti vijest da će njihov omiljeni glazbenik u četvrtak 21. ožujka nastupiti u opatijskom Centru Gervais.


– Nezamjenjivi vojvođanski ratnik paorskog srca izvest će program pod nazivom »Kalendar mog detinjstva«, po naslovu njegova nedavno objavljenog romana autentične forme. Balašević će riječima i glazbom, uz pratnju pijanista Aleksandra Dujina, publiku provesti kroz intimne, dirljive i duhovite priče iz svojega i života njemu dragih ljudi. Panonski mornar vodi vas na glazbenu avanturu ispunjenu nezaboravnim tekstovima i melodijama, emotivnu avanturu koja se nikad ne propušta i uvijek željno iščekuje, navodi se u najavi prvog Balaševićevog koncerta u toj opatijskoj dvorani.


Ulaznice kreću u prodaju točno u ponoć s nedjelje na ponedjeljak, 10. na 11. veljače, na www.mojekarte.hr, a bit će ih moguće kupiti i u radno vrijeme prodajnih mjesta sustava Mojekarte.hr. To su: ured Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (radnim danom od 8 do 16 sati), Dallas Music shop, Foto Revija te caffe bar Nad urom u Robnoj kući Korzo u Rijeci. Cijena ulaznica bit će 200 kuna za parter i 160 kuna za balkon.
Popularni Đole u Opatiji je zadnji put nastupio u kolovozu 2017. godine, na prepunoj Ljetnoj pozornici gdje je prije toga zadnji put nastupio 2012. godine.


U subotu 23. ožujka, samo dva dana nakon nastupa u Opatiji, Balašević će se istim repertoarom predstaviti u Domu OSRH-a u Karlovcu, dok je za 13. travnja najavljen njegov koncert u Centru za kulturu u Čakovcu.


Posljednji nastup u Hrvatskoj legendarni je glazbenik imao krajem prošle godine u Zagrebu. U Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu autorsku večer »Kalendar mog detinjstva« održao je čak četiri puta: 11., 12., 16. i 18. prosinca.