Natječaj EPK AmbasadoRI

Disko miksevi na Korzu

Ivana Kocijan

Sljedeća promocija nagrađenih DJ-a bit će održana 18. prosinca u Omladinskom kulturnom centru PalachPobjednici DJ-natječaja EPK AmbasadoRI održanog u sklopu promocije kandidature Rijeke za EPK 2020 nagrađene su mikseve predstavili na sinoćnjem nastupu na Korzu. DIM, Kiano & Below Bangkok, Smeđi Šećer i Vladimir Wölfl u svojim su radovima kroz glazbu najbolje i najzanimljivije povezali četiri zadane teme – luku, rad, različitost i vodu.    Kako zvuče miksevi svih osim Smeđeg Šećera mogli su poslušati svi slučajni ili namjerni prolaznici na blagdanski okićenom Korzu. 


    Mladi riječki DJ DIM u miksu »45°19’N 14°26’E« svoja je razmišljanja o konceptu pretočio u glazbu sjećanja koja ga najviše podsjećaju na Rijeku, dok se DJ-dvojac iz Opatije Kiano & Below Bangkok, ovog puta u jednočlanoj postavi, predstavio miksom »Grad koji teče«. Riječanin Vladimir Wölfl u miksu »Luka« povezao je zvukove rada i luke s raznolikim izborom singlova. 


    Nakon premijernog predstavljanja na Korzu, EPK-ovski party se nastavio u Tunelu gdje su za dobar provod bili zaduženi Vladimir Wölfl, DIM, Kiano & Below Bangkok i VJ-i Oblik 3.     Sljedeća promocija nagrađenih DJ-a bit će održana 18. prosinca u Omladinskom kulturnom centru Palach.