Adriatica Latina

Davor Radolfi 15. lipnja na velikom obljetničkom koncertu u Opatiji

Portal Novilist.hr

Davor Radolfi

Davor RadolfiOPATIJA Davor Radolfi, jedan od najpoznatijih izvođača temperamentne latino glazbe na ovim prostorima, 15. lipnja 2019. nastupa na velikom obljetničkom koncertu u Opatiji.


Ovim koncertom Davor Radolfi započinje svoju jednogodišnju turneju „Adriatica Latina 2019.“ povodom 30 godina samostalne karijere, a na Ljetnoj pozornici će mu se, uz njegov Ritmo Loco Band, pridružiti i Zorica Kondža, Bruno Krajcar i drugi gosti iznenađenja.


Neke od najpopularnijih pjesama koje je snimio tijekom bogate karijere uključuju ljubavne balade i obrade bezvremenskih dalmatinskih i mediteranskih pjesama poput ‘Da života imam dva’, ‘Kad uistinu voliš ženu’, ‘Neka živim kako živim’, ‘Vino me je opilo’ itd. Ostvario je i zapažene duete – s Oliverom je otpjevao ‘Ljubav je tvoja kao vino’, Vanna i Radolfi podijelili su ‘Samo dvije riječi’, s Brunom Krajcarom poetsku pjesmu ‘Ura’, te suradnje s Terezom Kesovijom, Zoricom Kondžom, Alenkom Godec i brojnim drugim renomiranim umjetnicima.
Kao iznimno cijenjen glazbenik, Radolfi je poznat po vrhunskim koncertima uzbudljivih latino ritmova i nesputane energije koja publiku potiče na ples u vrućim ljetnim noćima…


Koncert počinje u 21.30 sati.


Cijena ulaznice iznosi 70,00 kn (sjedenje, nenumerirano), a s popustom za studente i umirovljenike 50,00 kn (Popust je moguće ostvariti samo na blagajnama Festivala Opatija).


Ulaznice se mogu kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji, u caffe baru Nad urom u Robnoj kući Korzo te online na www.mojekarte.hr