Predstavio singl "Sjene"

Coolins nedavno proslavio svoj 29. rođendan, a slavlje ima itekako smisla

P. N.

Coolins

Coolins

Osim njegove najnovije pjesme koja će kroz kojih par mjeseci ugledati premijerno svjetlo dana, radi i na svojem albumu prvijencu naziva "Zauvijek" kojega planira izdati iduće godineMladi pop pjevač Karlo Bartolec – Coolins nedavno je proslavio svoj 29. rođendan. Pjevač je rođendan proslavio u krugu njemu dragih osoba, kao i u društvu kolega glazbenika. Osim proslave rođendana pri samome završetku predstavio je svoj najnoviji singl “Sjene” za koji tekst sam potpisuje. Niz brojnih glazbenih priznanja, nagrada i glazbeni razvoj za njega je samo motivacija u njegovom glazbenom stvaralaštvu.


“Eto proslavih i 29. rođendan, znači za godinu sam stariji, ali godine su za mene samo broj, bitno je kako se ti osjećaš u svojoj koži i da živiš i dišeš život punim plućima”, kazao je Coolins.


Coolins

Coolins


Osim njegove najnovije pjesme koja će kroz kojih par mjeseci ugledati premijerno svjetlo dana, radi i na svojem albumu prvijencu naziva “Zauvijek” kojega planira izdati iduće godine.
Pjevač priprema svoje koncerte u pratnji kolega iz benda od rujna, o kojima možete biti obavješteni putem njegovih društvenih mreža.
Za njega glazbeni kolege kažu da je veliki motivator, borac, glazbenik s predivnom pop baršunastom bojom bariton vokala ali prvenstveno prijatelj koji je uvijek tu za svoj mali krug divnih ljudi kojima je okružen.


Coolins

Coolins na proslavi s društvom


Coolins

Coolins