Glazbena senzacija

Četiri tenora ponovo u Rijeci, sutra u Centru Zamet

P. N.

Četri tenora rado su viđeni gosti u Rijeci

Četri tenora rado su viđeni gosti u Rijeci

Nakon prošlogodišnjeg rasprodanog koncerta u riječkom HNK-u, Četiri tenora ponovo dolaze u Rijeku, ovog puta će zapjevati u dvorani ZametČetiri tenora uistinu su prava senzacija na glazbenoj sceni, što potvrđuje velika potražnja za njima i rasprodani koncerti gdje god nastupe. Oni su Đani Stipaničev, Marko Škugor, Marko Pecotić i Vladimir Garić.


– Evo otprilike godinu dana nakon, za nas četvoricu rekao bih prijelomnog, koncerta održanog u kazalištu Ivana pl. Zajca slijedi novi koji također otvara novu, veću priču. Dakle Rijeka nam je prvi put dala do znanja da nas itekako cijeni dupkom ispunivši teatar, a nama dala informaciju da više ‘nema šale’ s projektom ‘Četiri Tenora’. Rijeka drugi put nakon godine dana i to prvi put samostalno u sportskoj dvorani ‘Zamet’! To je dokaz da se već javno volimo.


Moram reći da smo se svi, ali potajno, nadali da će doći do tog trenutka kada ćemo pred brojnom publikom u nekom većem prostoru složno ‘zagrmjeti’ s velike pozornice. Sada nam se ta nada pretače u zbilju i mogu obećati da se nećemo štedjeti te da ćemo uz pomoć Riječanki i Riječana prvenstveno, ali i ljudi koji će iz drugih mjesta doći na naš koncert , napraviti pravu glazbeno-scensku feštu koja će nam svima ostati dugo u pamćenju – rekao je Đani Stipaničev.
Na repertoaru im se nalaze poznate talijanske kancone, domaći i strani evergreeni i operne arije. Ovog ljeta su publici predstavili i svoju drugu pjesmu autora Matka Šimca ‘Sve je tvoje’ koja je izrazito svidjela .


– Dat ćemo sve od sebe da zabavimo naše drage Riječane, a nadamo se i da će zapjevati koju skladbu s nama – kazao je Vladimir Garić.


Do sada su svojim izvedbama oduševili mnogobrojnu publiku na koncertima koje su održali od Dubrovnika, Splita preko Rijeke do Zagreba. Njihovi koncerti donose opuštenu atmosferu, a izvedbama arije “Nessun Dorma”, Oliverove “Cesarice” i Cocine “Vilo moja” te čuvenih “Funiculi Funicula”, “Chitarre Romane”, “Grande Amore” oduševljavaju i najzahtjevnije slušatelje.


Ulaznice su u prodaji u Dallas Music Shopu Rijeka. Tribine 80 kuna (na dan koncerta 100 kuna), parter 90 kuna (na dan koncerta 110 kuna) i VIP parter 120 kuna (na dan koncerta 140 kuna).