'Odolijevam'

Božidarka Matija Čerina predstavlja novu pjesmu i spot u petak na CMC-u

Slavica Mrkić Modrić

Foto Andrea GRŽIČIĆ

Foto Andrea GRŽIČIĆ

Tekst za pjesmu »Odolijevam« napisao je Alen Orlić, a glazbu i aranžman Duško Rapotec Ute. Božidarka će s njom i na Večeri dalmatinske šansoneU petak u 19 sati, premijerno na CMC-u, pjesmu »Odolijevam« i pripadajući joj spot predstavit će Božidarka Matija Čerina, nagrađivana riječka glazbenica.


Tekst za pjesmu »Odolijevam« napisao je Alen Orlić, a glazbu i aranžman Duško Rapotec Ute. Božidarka će s njom i na Večeri dalmatinske šansone.


– Pjesma »Odolijevam« jedna je od onih pjesama kojoj baš nisam mogla odoljeti. Već na prvi ton klavira osjetila sam trnce, a što sam se više bližila zadnjim notama, sve sam više bila u pjesmi kao da živim tu njezinu priču. Imala sam osjećaj da mi srce kuca u istom ritmu s njom i da samo dišem. Iz mene izvlači osjećaje tako da kad ju pjevam, osjećam stiskanje, bol u prsima. Riječi… Oh, riječi, pričaju tešku priču skrivenu u svima nama. Vjerujem da će svako tko se prepusti njenoj magiji osjetiti u njoj dio sebe i dio svog života, kaže Božidarka.
Spot sniman u Brseču ali i u dubinama brsečkog mora režirao je Filip Gržinčić, u izradi scenarija pomogla mu je Slađana Gržinčić, a ekipu je u ulozi asistentice režije upotpunila Biserka Čerina Barić. 


Božidarka Matija Čerina / Foto Filip Gržinčić


Božidarka Matija Čerina / Foto Filip Gržinčić