Plivaju u novcima

Bohemian efekt: Članovi grupe Queen sada su bogatiji od britanske kraljice

P. N.

Foto: NL Arhiva

Foto: NL ArhivaRock sastav Queen sada je bogatiji od britanske kraljice, djelomično zbog uspjeha filma Bohemian Rhapsody.


Troje živućih članova grupe, Brian May, Roger Taylor i John Deacon, sada ‘vrijede’ 445 milijuna funti, prenosi Daily Mail.


Procjenjuje se kako je 93-godišnja kraljica ‘teška’ 370 milijuna funti, prema bogatoj listi Sunday Timesa, koja će biti objavljena sljedećeg vikenda.
Film, koji vrijedi 40 milijuna funti, sada je na blagajnama širom svijeta ostvario profit od gotovo 800 milijuna dolara.


To znači da su gitarist May i bubnjar Taylor, koji su bili konzultanti za film, dodali 25 milijuna funti svom bogatstvu, a smatra se da bi zbog uspjeha filma mogli dobiti i do 70 milijuna funti.


Treći član, basist John Deacon, više nema veze s bendom i nije prisustvovao premijeri filma. On preferira povučeni način života, iako ostaje dioničar tvrtke Queen Productions Limited.


Mayovo bogatstvo procjenjuje se na 160 milijuna funti. Taylor je porastao sa 130 milijuna funti na 155 milijuna funti, dok je Deacon ´težak´ 130 milijuna funti.