Premijerno u Hrvatskoj

Američki reperi Tech N9ne i Krizz Kaliko nastupaju 28. veljače u Vintage Industrial Baru

Hina

Foto Screenshot Instagram

Foto Screenshot Instagram

Prije američkih repera nastupit će srpski reper Smoke Mardeljano, pravog imena Miloš StojanovićZAGREB Američki reperi Tech N9ne i Krizz Kaliko nastupit će 28. veljače u Vintage Industrial Baru, što će biti njihov premijerni nastup u Hrvatskoj i regiji, najavio je organizator koncerta Hangtime agency.


Američki reper Aaron Dontez Yates, poznatiji pod imenom Tech N9ne, rođen je u Kansas Cityju, a u dosadašnjoj karijeri izdao je 12 studijskih albuma, koji su prodani u više od dva milijuna primjeraka.


Osim repanja, bavi se produkcijom, glazbom i poduzetništvom, suvlasnik je izdavačke kuće Strange Music, a njegova glazba pojavljuje se u brojnim filmovima, TV emisijama i video igricama.
Tech N9ne će 28. veljače nastupiti zajedno s Krizz Kalikom, a uz svoje najpoznatije hitove predstavit će i aktualni album »Planet» koji je izašao u ožujku 2018., priopćio je Hantime agency.


Krizz Kaliko, pravim imenom Samuel William Christopher, svoju je repersku karijeru počeo u drugoj polovici devedesetih, a suradnja s Tech N9neom traje još iz toga vremena.


Krizz je Tech N9ne-u predložio određene izmjene u jednoj pjesmi, što je ovoga toliko oduševilo da ga je odmah potpisao za svoj Strange Music. Krizz je do sada izbacio šest albuma, a najveći hit mu je pjesma »Unstable«.


Prije američkih repera nastupit će srpski reper Smoke Mardeljano, pravog imena Miloš Stojanović. Rodom iz Beograda, Smoke Mardeljano član je Mrak Klana, o njemu je sniman i dokumentarac »Ja repujem«, a do sada je više puta nastupao u Zagrebu.