Večeras nastavak

All Stars Jazz Quartet ‘razvalio’ na Korzu za Međunarodni dan jazza

Ivana Kocijan

Foto Ivica Tomić

Foto Ivica Tomić

Program se večeras nastavlja u book cafeu Dnevni boravak gdje će u 20 sati biti održan veliki jam session, a svirat će se i u TuneluRIJEKA Međunarodni dan jazza danas je na Korzu obilježen jazz matinejom u sklopu koje je nastupio Rijeka All Stars Jazz Quartet u sastavu: Henry Radanović na kontrabasu, Tonči Grabušić na bubnju, Zvonimir Radišić na gitari i Denis Razumović Razz na saksofonu.


Program se večeras nastavlja u book cafeu Dnevni boravak gdje će u 20 sati biti održan veliki jam session u kojem će sudjelovati: Robert Mikuljan, Karlo Ilić, Filip Flego i Zvonimir Radišić, Edin Botić, Rajko Ergić i Tonči Grabušić, Henry Radanović, Goran Cvijanović, Dino Ivelja, Dorian Cuculić, Karlo Lovrić, Denis Razz, Vedran Mijić te mnogi drugi instrumentalisti.


Svirat će se i u Tunelu gdje je za 21 sat predviđen koncert sastava Zoran Majstorović/Toni Starešinić/Borko Rupena i jazz slušaonica.
Dallas music shop Rijeka također se priključio obilježavanju Međunarodnog dana jazza prigodnom promotivnom prodajom jazz CD-a i DVD-a.


U petak u 20 sati u Baptističkoj crkvi Rijeka održat će se Jazz petkom na Zametu, koncert kvarteta 4 IN 3+1 kojeg čine Davor Doležal na gitari, Joe Kaplowitz na klavijaturama, Mario Bočić na saksofonu i Borko Rupena na bubnjevima.