"Bolji ljudi"

Franka Batelić predstavila novi singl: Pjesma je snažna i emotivna

Ivana Kocijan

Foto: PETAR KRAJAČIĆ VILOVIĆ

Foto: PETAR KRAJAČIĆ VILOVIĆ

Popularna pjevačica sve je bliže završetku drugog studijskog albuma koji bi trebao izaći pred ljeto.Naša pop zvijezda Franka Batelić predstavila je novu emotivnu, snažnu i himničnu pjesmu »Bolji ljudi«, novi singl koji je nastao u radionici hitmejkera Ante Pecotića i Bojana Šalomona Shalle. U pripremi je i zanimljiva videopriča u produkciji Sestrica, pod redateljskom palicom Luke Sepčića.


– »Bolji ljudi« je pjesma koju bi najbolje opisale riječi – himnična i iskrena. Jednostavna, a opet snažna produkcija i melodija pjesme koja motivira, u potpunosti je pridonijela emociji i u prvi plan stavila poruku pjesme kojom slavimo ono dobro i vjeru u bolje u ljudima. Gospel zbor u pjesmi zvuči savršeno!


Kada biste samo mogli vidjeti s kojim žarom Ante Pecotić priča o ovoj pjesmi, zato mi je iznimno drago da me pri prvoj suradnji s Antom i Bojanom baš pogodila ova pjesma! Mislim da je ona sama pronašla pravo vrijeme! Željela bih da pokrene u svima nama snagu da u svakoj osobi oko nas pronađemo ono dobro, poručila je Franka.
Popularna pjevačica sve je bliže završetku drugog studijskog albuma koji bi trebao izaći pred ljeto.


– Veselim se novom albumu jer će predstavljati mene u mnogim zanimljivim izdanjima. Od lijepih, emotivnih i snažnih balada, do brzih plesnih, modernih pop ritmova, koje jednako volim, zaključila je.