"Two Weeks To Live"

Zvijezda “Igre prijestolja” u vodećoj ulozi nove serije: „Veselim se ulasku u nešto novo”

Portal Novilist.hr

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

Seriju će producirati Phil Temple iz Kudosa, a snimanje započinje već ove godine. Emitiranje kreće slijedeće godine, a za sada je poznato da će serija biti dostupna na programu Sky one i „streaming“ servisu NOW TV.Zvijezda Igre prijestolja Maisie Williams imat će vodeću ulogu u Sky Original humorističnoj seriji „Dva tjedna za život“ (“Two Weeks To Live”), prenosi Deadline.


Seriju je napisala Gaby Hull („Cheat“), a imat će šest dijelova. Radnja se vrti oko Kim Noakes (Williams), mlade i neprilagođene žene koja živi osamljenim seoskim životom.


Kad neslana šala krene po zlu, Noakes bježi od ubojitog gangstera i policije s masivnom vrećom ukradenog novca. Međutim, s tehnikama preživljavanja koje je pokupila iz djetinjstva i „Igre prijestolja“, mogla bi biti i uspješna.
Seriju će producirati Phil Temple iz Kudosa, a snimanje započinje već ove godine. Emitiranje kreće slijedeće godine, a za sada je poznato da će serija biti dostupna na programu Sky one i „streaming“ servisu NOW TV.


„Veselim se ulasku u nešto novo. Mislim da ova serija ima strašno dobar potencijal i želim napraviti nešto nevjerojatno s ovim odličnim timom“, rekla je Williams.


Jon Mountague (Sky) dodaje: „S Maisie Williams u glavnoj ulozi, serija je za umrijeti. Odvažna, britanska i jako, jako originalna. Ne možemo dočekati šarmiranje publike s još više dobre komedije“, prenosi Deadline.