Zeleno svijetlo: Snimat će se nastavak akcijskog hita koji je okupio najveće glumačke snagatoreUniversal je dao zeleno svijetlo za snimanje nastavka filma “Hobbs & Shaw”. Dwayne Johnson je otkrio da je razvoj projekta trenutno u planu, prenosi The News.


 


Prošle se godine franšiza “Fast and Furious” proširila spin-offom u kojem su glavni likovi Luke Hobbs (Dwayne Johnson) i Deckard Shaw (Jason Statham). Iako je film dobio ponešto negativnih kritika, uglavnom je dobro prošao i zaradio impresivnih 760.4 milijuna.
 


Unatoč uspjehu filma, donedavno se nije ništa službeno znalo o snimanju nastavka, dok Johnson na Instagramu nije potvrdio razvoj projekta.


 


“Razvijamo idući film i poprilično sam uzbuđen oko toga. Moramo samo smisliti u kojem ćemo smjeru ići”, kazao je glumac.


 


The News nagađa da će iza scenarija ponovno stajati Chris Morgan te da će redatelj biti David Leitch. Publika želi još, pogotovo jer još nije otkriven identitet Brixtonovog (Idris Elba) šefa.


 


Leitch i Morgan su navodno htjeli Keanu Reevesa za ulogu korporacije Eteon, a uz Johnsona i Stathama glumit će i Vanessa Kirby (“The Crown”), Eiza Gonzalez (“Baby Driver”), Eddie Marsan i Idris Elba.


Novi list pratite putem aplikacija za AndroidiPhone/iPad ili Windows Phone.