"Čudesne zvijeri"

Vraća li se Depp u magičnu franšizu? Mikkelsen: ‘Bilo bi kreativno samoubojstvo kopirati ga’

S.M.

Foto: REUTERS

Foto: REUTERS

"Pričekajmo da vidimo hoće li se vratiti. Mogao bi", kazao je glumac tijekom filmskog festivala u SarajevuMads Mikkelsen je otkrio vijest zbog koje bi Johnny Depp i njegovi obožavatelji mogli biti prilično sretni.


Glumac koji je zamijenio Deppa u ulozi Gellerta Grindelwalda u franšizi “Čudesne zvijeri” otkrio je da postoji mogućnost povratka Johnnyja Deppa u spomenutu ulogu.


Tijekom posjeta Sarajevo film festivalu, Mikkelsen je razgovarao o pritisku kojeg osjeća kao Deppova zamjena i o budućnosti franšize.
“Vrlo je zastrašujuće. Sada se kurs promijenio jer je pobijedio na sudu pa, pričekajmo da vidimo hoće li se vratiti. Mogao bi”, priznao je Mikkelsen.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Gellert Grindelwald (@gellert_grindelwald1)“Veliki sam Johnnyjev obožavatelj, mislim da je nevjerojatan glumac i da je posao odradio fantastično. Ne mogu to iskopirati. Nema teorije da ga jednostavno kopiram jer je to previše ‘on’. Bilo bi to kreativno samoubojstvo.


Tako da smo morali smisliti nešto drugo, nešto moje i napraviti most između njega i mene. Da, bilo je zastrašujuće.


Njegovi su obožavatelji bili iznimno dragi, ali i tvrdoglavi. Nisam s njima imao toliku interakciju, ali mogu shvatiti zašto su im srca slomljena”, zaključio je glumac, a prenosi Just Jared.