"Black Widow"

Vraća li nam se Tony Stark? Marvelov veteran bi mogao glumiti u novom filmu

P. N.

FOTO/Wikimedia Commons

FOTO/Wikimedia Commons

Službenih detalja o tijeku radnje još nema, a jedino što sa sigurnošću znamo jest da film izlazi prvog svibnja 2020. godine. Prema pisanju portala Deadline, Robert Downey Jr. bi se mogao vratiti ulozi legendarnog Tonyja Starka u spin-offu filma “Black Widow”. Studio još nije službeno potvrdio glumačka imena za film koji nam stiže slijedeće godine, ali piše se da bi Downey Jr. mogao reprizirati ulogu superjunaka Iron Mana. 


“Downey će još jednom utjeloviti Starka, u Marvelovom ‘prequelu’ filma “Black Widow” u svibnju 2020. godine”, piše Deadline.


Glavni heroj novog filma je Scarlett Johansson u ulozi Natashe Romanoff, a uz nju će se pojaviti i David Harbour, Florence Pugh, O-T Fagbenle te Rachel Weisz. Iza redateljske palice stoji Cate Shortland, a scenarij potpisuje Jac Schaeffer. Iako još nije službeno objavljeno koji će glumac utjeloviti kojeg lika, Marvel je na Comic-Conu u San Diegu potvrdio da će Pugh utjeloviti Yelenu Belovu. 
“Mislim da me kod priče privuklo što ‘Black Widow’ ima toliko tajni, toliko ranjivosti – mislim da je upravo to čini velikom heroinom. U ovom filmu ćemo razumjeti njezinu prošlost i zajedno sastaviti sve njezine dijelove, nakon čega će izaći kao kompletna osoba”, kaže Shortland o novom filmu. 


Film je navodno započeo sa snimanjem u veljači u Ujedinjenom Kraljevstvu, a trebao je biti dovršen do početka ljeta. Časopis Production Weekly je podijelio nekoliko rečenica o filmu, za koje tvrde da su zapravo sinopsis: “Nakon rođenja, Natasha Romanov je dana KGB-u koji je trenira da postane njihov ultimativni operativac. Kada se raspadne SSSR, vlada ju pokušava ubiti, a radnja se premješta u današnji New York, gdje radi kao slobodna operativka”, prenosi LADBible.


Službenih detalja o tijeku radnje još nema, a jedino što sa sigurnošću znamo jest da film izlazi prvog svibnja 2020. godine.