Kevin Hart

Urnebesni komičar i glumac se čudi zašto nije proglašen najseksi muškarcem: “Imam lijepe noge”

P. N.

FOTO/REUTERS

FOTO/REUTERS

Ove mu je godine titulu "ukrao" John LegendGlumac Kevin Hart (40) se pita zašto baš on nije odabran za “najseksi muškarca na svijetu”, prenosi People. Podsjetimo, ove su godine urednici časopisa “People” prestižnu titulu dodijelili pjevaču Johnu Legendu.


“Zašto nisam čuo da je Kevin Hart u utrci? Dvije godine nosim svilene košulje i ne nosim čarape. Ne znam shvaćaju li to ljudi, ali imam lijepa leđa i noge. Jesi li me vidio prošlog ljeta?”, pitao je Hart kolegu i “najseksi  muškarca” 2016. godine, Dwaynea Johnsona. 


People piše da Hart naporno radi na tome da se potpuno oporavi nakon prometne nesreće koja se dogodila ranije ove godine. U prometnoj je zadobio ozbiljne ozljede i morao je na operaciju leđa.


Nakon što je ovog utorka nagrađen zvijezdom na Stazi slavnih u Hollywoodu, glumac je objavio fotku ovog velikog postignuća i objasnio obožavateljima kako je nesreća promijenila njegov pogled na život. 
“Riječi ne mogu izraziti moje osjećaje. 2019. je bila nevjerojatna. Cijenim sve uspone i padove…da budem iskren, toliko je*** cijenim padove jer pomažu izgraditi ličnost. Moja zahvala za život je viša no što je ikada bila. Zauvijek ću biti rad u procesu – uvijek tražim načine da se poboljšam, a najbolji način za nešto primiti je biti spreman slušati i prihvatiti i učiti. Ja sam sve navedeno. Također sam i zahvalan. Zahvalan na svojoj obitelji, prijateljima, suradnicima, obožavateljima. Bez vas, ništa ne bi bilo moguće. Hvala vam svima puno. Veselim se nevjerojatnoj 2020. godini jer sam ovu zatvorio s velikim praskom!!!”, napisao je komičar i glumac na svom profilu.